iPhone 6 Plus / 6S Plus

iPhone 6 Plus / 6S Plus

Tillbehör, fodral & skal till Apple iPhone 6 Plus - Det är vad du finner här i mängder. Varenda pryl som kan behövas för att maximera din telefonupplevelse, från att göra den mer stryktålig till att pryda den i glittrande strass. Det sägs att äpplet inte faller långt från trädet, men se till att frukten är täckt av ett iPhone 6 Plus-skal när den faller om du vill slippa äppelmos! Kanske du föredrar ett stiligt läderfodral med plånbok, eller en mobilväska med bärrem för att hålla kärnhuset tryggt? Komplettera fruktkorgen med mini-högtalare, hörlurar, displayskydd, laddare och bilhållare! Vi har så många mobiltillbehör att du kan vara rädd att bita av mer än du kan tugga, men håll dig lugn, vi erbjuder alltid FRI FRAKT. Denna sida gäller 6+, söker du egentligen efter skal, fodral och tillbehör till iPhone 6?Skal till iPhone 6 Plus - Precis vad som behövs för den som vill uttrycka sin stil via sin smartphone eller för den som vill ha en extra tålig mobil som inte böjs i fickan. På tal om din stil, vilken sorts mobilskal gillar du? Ska det vara maximal bling-bling eller kanske en matt, mörk färg? Vi kan erbjuda pälsklädda iPhone 6-skal, randiga varianter, prickiga TPU-skal och andra material som silikon, metall eller hårdplast. Bumpers täcker kanterna på luren utan att blockera resten, men det finns andra covers som har drömfångare, tribalmönster eller Zebra-ränder. Hitta dem som passar dig bäst och kom ihåg att du får FRI FRAKT!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 6 Plus Skal

Välkommen till Lux-case.se! Här hittar du snygga och högkvalitativa skal till iPhone 6 Plus. Det förekommer alltid olyckor när man inte tänker på, därför rekommenderar vi att du skaffa dig iPhone 6 Plus skal för att undvika det som man är mest räddast om. Hos Lux-case.se erbjuder vi bland annat skal av högkvalitet som är gjort av silikon, plast, TPU eller metall. Nu kan du ha ett skydd både på baksidan och på sidorna men som erbjuder din iPhone superförsvar. Letar du efter röda silikon skal med leopard mönster eller gröna plastskal med rosa fjäril? Gör din telefon mer personlig med ett av Lux-case iPhone 6 Plus skal. Du får snabbleverans och GRATIS FRAKT hem till din brevlåda! Hitta din favorit idag!

iPhone 6 Plus Fodral

Letar du efter Fodral till iPhone 6 Plus? Här finne du  hundratals med supertrendiga iPhone 6 Plus fodral av högkvalitet. Fodral är inte bara fodra längre! Förutom heltäckande skydd som den ger till din iPhone, kommer den med några extra funktioner som du kan utnyttja för att det ska underlättat för dig i vardag. Du behöver inte mer har med exempelvis plånbok till affärer eller fika för att fodralet har inbyggt korthållare och förvaring till ditt busskort eller medlemskort m.m. Du behöver inte öppna fodralet för att svara i telefonen för att du har smartview. Och sist du behöver inte oroa att fodralet ska råka åka i marken för att du har magnetlås som försäkra fodralet. Lux-case fodral är framtagen av högkvalitativa material som, silikon, PU, plast, tyg och läder som kommer med olika färger och mönster. Välj din favorit iPhone 6 Plus fodral idag och få gratis leverans hem till din dörr!

iPhone 6 Plus Tillbehör

Här finner du det mesta som kommer att göra din iPhone 6 Plus lite roligare än den är idag! Du kommer att hitta massvis med roliga och innovativa tillbehör till iPhone 6 Plus. Du kan välja bland olika kategori beroende på vad du är intresserad av. ÄR du till exempel sportmänniska rekommenderar vi att du kika på sportarmband, cykelhållare eller påsar och väskor. Är du bilintresserade har vi bland annat, biltillbehör som en stor kategori eller du kan också välja billaddare eller bilhållare. Vi erbjuder iPhone 6 Plus tillbehör av höga kvaliteter med superbra priser så ta ett titt och se om du hittar din favorit! Vi skickar alla ordrar som kommer in innan 17.00 samma dag för att du ska få så snabbleverans som möjligt!