iPhone 6 / 6S

iPhone 6 / 6S

Tillbehör, fodral och skal till iPhone 6. Det kan vara den mest efterlängtade iPhonen hittills från Apple och här på Lux-Case.se är vi naturligtvis redo med iPhone 6-skal i mängder. Det är en smartphone i ”High End”-klassen, så därmed bör den ha superskydd och alla de läckra tillbehör som gör den ännu bättre. Du kan använda ett mobilskal för att göra den mer individanpassad, så att den har din favoritfärg eller ett spännande tryck, samtidigt som den blir mycket mer hållbar. Här på Lux-Case.se har vi 100% nöjdhetsgaranti på alla våra produkter, oavsett om det är iPhone 6 skal, fodral eller tillbehör så garanterar vi kvalitetsprodukter. Naturligtvis får du även snabb och enkel leverans som är gratis!Skal till iPhone 6 - Nu är det bara för dig att få den snygga smartphonen i ett skal, utan att dölja den vackra designen. Inget är lättare att använda än ett iPhone 6-skal som täcker baksidan/sidorna, men ändå lämnar alla knappar, skärmen och kameran fria. Välj bland en mängd olika material som plast, silikon, TPU eller metall. Gör din intelligenta telefon mer personlig med ett av våra många Apple iPhone 6 mobilskal i olika färger och mönster. Smart, snyggt och effektivt, utan att göra avkall på skyddsnivån. Lux-Case.se kan erbjuda GRATIS FRAKT oavsett ordens storlek och leveransen tar oftast 1-3 arbetsdagar. Titta runt på vårt stora utbud och hitta just din look!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till iPhone 6

Nu är det bara att stoppa den snygga 4.7” stora smartphonen i ett perfekt passande iPhone 6-skal, så hålls den säker utan att dölja den vackra designen. Inget är lättare än att ha ett skydd som täcker baksidan och sidorna, men ändå erbjuder superförsvar. Välj bland en mängd olika högkvalitativa material som plast, silikon, TPU eller metall. Gör din telefon mer personlig med ett av våra många iPhone 6 mobilskal i olika färger och mönster. Smart, snygg och effektiv utan att göra avkall på skyddet. Du får snabb leverans av alla våra kvalitetsprodukter. Titta runt på vårt stora utbud och hitta just din look. Gillar du rosa, gult eller kanske grönt? Ska det vara mjukt, flexibelt och stöttåligt eller mer som en hård pansar kring din ömtåliga enhet?

Fodral till iPhone 6

Letar du efter skydd med bra funktionalitet? Då kan vi säga att du kommit till rätt ställe. Med ett iPhone 6 fodral får du inte bara bästa skyddet, utan också ett enklare liv. Med en inbyggd debet- och kreditkortshållare kan du enkelt göra dig av med din plånbok. Magnetlås som säkerställer luckan och den förblir stängd även om enheten skulle råka åka i marken. Vi ser en ljus framtid för din smartphone om du använder ett av våra schyssta plånboksfodral eller läderfodral till iPhone 6. De har ofta en stilren, exekutiv design, men kan även vara fyllda av bling-bling eller färgglada mönster. Vårt mål är att ha det största möjliga utbudet av mobiltillbehör, vilket naturligtvis inkluderar dessa. De vanligaste materialen är PU- och äkta läder, neopren, tyg eller syntetmaterial, men allihop erbjuds i ett flertal färger och stilar. Ska det vara rött, blått, svart eller vitt? Vad sägs om lila? Det är ditt val.

Tillbehör till iPhone 6

Måste din smartphone spicas upp? Ett klistermärke för hemknappen eller kanske en iBikini? Det finns sanslöst många iPhone 6-tillbehör och jag vet att du kan hitta allt här på Lux-Case.se. En reseladdare, en stylus-penna, ett par touch-vintervantar, en 8x zoom lins, etc. En smartphoine från Apple som denna kommer med massvis av funktioner och finesser, men det kan fortfarande saknas saker. Vill du köpa till det som saknas? Välkommen till paradiset av högpresterande hörlurar, listiga laddare, smidiga putsdukar, välpassande påsar, speciella sportarmband, partystartande mini-högtalare och mycket, mycket mer. Nästan allt finns i fler stilar, så du kan matcha skalen med fodralen med tillbehören. Se vårt stora utbud av accessoarer för iPhone 6 online! Du har väl inte glömt att vi har ett av nordens största sortiment och alla våra varor är av väldigt hög kvalitet.
Vi har något vi kallar mängdrabatt, denna innebär att du kan spara ännu mer pengar på våra redan mycket låga priser, tre varor kommer ge dig hela 15 procents rabatt, fyra ger 20 %, sen ökar det med 5 procent för varje vara upp till sju, vilket ger dig den otroliga extra rabatten av 35 procent!
Sen har vi heller ingen frakt på våra varor, så priset du ser är det du får betala, alltså alla våra iPhone 6 varor skickas med fri frakt.