iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Med Apple annonsering av deras nya smartphone, får vi se två modeller: iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Här tänkte vi prata om iPhone 7 Plus som är något annorlunda jämfört med iPhone 7. Apples nya iPhone 7 Plus fick en 5.5-tums LED-backlit LCD-skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar (1080p) vilket är en stor skillnad jämfört med iPhone 7 som ”bara” fick en 4.7-tums skärm och en mindre upplösning. När det kommer till prestandan så är de lika; deras egna operativsystem iOS 10, Apple A10 Fusion chip och Quad-Core processor. Minnet på iPhone 7 Plus är också precis som iPhone 7, något som man väljer själv beroende på vilken telefon modell man köper. Skillnaden också mellan iPhone 7 och iPhone 7 Plus är att, iPhone 7 Plus har 2 kameror på framsidan för att kunna ta mycket bättre bilder. Specifikationerna är samma som iPhone 7 men att Plus-modellen har 2 kameror på baksidan. Plus-modellen är också vattentät precis som iPhone 7 och har heller ingen hörlursingång, utan man får använda sig av en adapter om man har ett par trådbundna hörlurar.

Här på Lux-Case är vi väl förberedda inför både iPhone 7 och iPhone 7 Plus ankomst, och här kommer du kunna handla alla de skal, fodral, skärmskydd och andra tillbehör du kan behöva för att, på ett smidigt och säkert sätt kunna använda din telefon. Handlar du hos oss så betalar du ingen frakt på dina varor, utan detta är helt frakt fritt. Tveka inte utan handla dina skydd och tillbehör för iPhone 7 Plus här på Lux-Case idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 7 Plus - Skal

Med en smartphone som iPhone 7 Plus så är det viktigt att skydda den. Vi vet alla hur dyrt det är att reparera sin smartphone om det är en skärm skada eller om den har gått sönder av en tappskada. Då priset på en iPhone 7 Plus är väldigt dyrt så gäller det att man tar hand om sin smartphone. Här på Lux-Case kan du hitta allt du kan behöva för iPhone 7 Plus, bland annat då skal som kommer se till att skydda din telefon mot stötskador och repor på bakhöljet och runt kanterna. Skalen som du hittar här på Lux-Case finns i olika färger och motiv som du kan välja mellan för att styla din iPhone 7 Plus med.

iPhone 7 Plus - Fodral

Annat alternativ som ett skydd för iPhone 7 Plus är ett fodral som är väldigt populärt bland smartphone ägare. Med ett fodral kommer du få ett heltäckande skydd runt om din iPhone 7 Plus mot slag, stötskador och repor. Du kommer inte behöva oroa dig över att din iPhone 7 Plus ska få några repor eller annat om du har den i din ficka eller i din väska. Något som du får med ett fodral, som man oftast inte får med ett skal, är funktioner som kortfack, pengarfack och ett stativ. Du kan smidigt ha dina kort som du använder varje dag och lite småpengar tillsammans med din smartphone, så att du har allting på en och samma plats. Stativet får du fram genom att veckla ut fodralet så att du kan njuta av filmer och tv-serier utan att behöva hålla i telefonen. Det finns många fördelar med ett fodral till smartphone, speciellt för iPhone 7 Plus då den har en 5.5-tums skärm, och fungerar bra att kolla på filmer med. Titta in vårt sortiment och skaffa ditt iPhone 7 Plus läderfodral från oss på Lux-Case!

iPhone 7 Plus - Tillbehör

Här på Lux-Case kommer du inte bara hitta skal och fodral för iPhone 7 Plus, utan vi har också en massa tillbehör som du kan använda till iPhone 7 Plus. Vi har bland annat biltillbehör i form av billaddare och bilhållare, så att du kan ladda din telefon och kunna använda den på ett säkert sätt när du är ute i trafiken. Vi har också en massa portabla högtalare som du kan skaffa om du vill kunna ta med dig din musik vart du vill och dela med dig av den med dina vänner. Vi har även en massa andra tillbehör för iPhone 7 Plus här på Lux-Case, så kolla in vårt sortiment idag och upptäck alla produkter för iPhone 7 Plus!