iPhone 7

iPhone 7
Nu är den här! Apple har nu äntligen lanserat iPhone 7 som många har väntat på och mycket har talats om den. Vad den ska ha för egenskaper? Kommer den vara vattentät som deras konkurrenter är osv. Många frågor har ställts till Apple om iPhone 7 och nu kan vi se vad för smartphone det blir. Det hela börjar med att Iphone 7 kommer ha en 4.7-tums, LED-backlit, LCD skärm med en upplösning på 750 x 1334 pixlar. Apple kommer använda sig av sitt egna operativsystem iOS 10 med dess egna chip Apple A10 Fusion. Dess interna minne väljer man själv när man köper den. Man kan välja mellan 32-, 128- och 256 GB minne, men något de alla har gemensamt är att de alla använder 2 GB RAM. Kameran är detsamma som tidigare iPhones, men det som verkligen sticker ut med iPhone 7 är att den inte har någon hörlursingång, man kan dock koppla sina hörlurar via en adapter till laddningsporten som inkluderas i förpackningen. Anledningen till att man har gjort detta är för att göra iPhone 7 vattentät! Man har ändrat designen på hem-knappen och minskat antalet portar för att göra den vattentät, och så blev iPhone 7 IP67 certifierad, damm- och vattentät.

Här på Lux-Case kan vi vara stolta med att säga att nu kan du handla skal, fodral och alla de tillbehör du kan behöva för iPhone 7, så att du kan skydda din iPhone och se till så att den inte får några fula repor på sig så fort som du har fått den. De är fri frakt på alla våra produkter, så tveka inte och skaffa det du behöver till iPhone 7 idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 7 - Skal

Det är väl känt att iPhones lätt går sönder genom att man bara tappar den från en låg höjd. Vi kommer alla ihåg iPhone 4 ägare med trasiga skärmar och bakhölje, just för att de var tillverkade av glas. Alla ägare av en telefon är rädda över att man ska tappa sin telefon och se en trasig skärm eller baksida. Undvik detta med ett skydd till din telefon, till exempel ett skal. I vårt sortiment av produkter för iPhone 7 kommer du hitta skal som kommer ge ett stabilt skydd mot stötskador och repor på bakhöljet och längs kanterna på telefonen, men håller ändå alla knappar och funktioner är tillgängliga att använda. Dessutom så finns våra skal i olika färger som du kan välja mellan för att styla din iPhone 7 med. Om ett skal inte är ett tillräckligt skydd för dig så finns det andra alternativ att välja mellan.

iPhone 7 - Fodral och Väskor

Förutom skal, så kan du också använda ett fodral eller en väska för att skydda din telefon med. Om vi börjar med fodral för iPhone 7, så får man ta del av ett heltäckande skydd mot slag, stötskador och repor på både bakhöljet och på framsidan, vilket ett skal inte kan ge. Man får också ta del av kortfack, pengarfack och ett stativ som fodral har, så du kan enkelt byta ut din plånbok med ett fodral. Väskor och påsar ger också ett stabilt skydd mot slag, stötskador och repor och de allra flesta är utrustade med samma egenskaper som ett fodral. Alla våra fodral, väskor och påsar för iPhone 7 är tillverkade av olika typer av lädermaterial som du kan välja mellan, samt olika färger och motiv. Känns detta som skäl nog att använda ett fodral, påse eller väska som skydd för din iPhone 7, se till att skaffa en idag, här på Lux-Case!

iPhone 7 - Tillbehör

Förutom skydd till iPhone 7 så har vi också en massa olika tillbehör som kommer hjälpa dig kunna använda din iPhone på ett smart och effektivt sätt. Om du kommer använda din iPhone 7 väldigt mycket, så har vi Powerbanks som kommer se till att du får den batterikraft du behöver för att kunna använda din telefon under hela dagen. Vi har också i vårt utbud av tillbehör för iPhone 7, skärmskydd, laddare, sportarmband, biltillbehör, kablar och mycket annat. Allt du beställer här på Lux-Case får du utan fraktkostnad, så tveka inte utan beställ det du behöver idag!