iPhone X

iPhone X
iPhone X

iPhone X heter Apples 10 års jubileums modell 2017 eftersom X betyder 10 i romerska siffror.

iPhone X är den iPhone som var lanserad den största skärm med en höjd på 143.6mm och en bredd på 70.9mm. Skärmen har också OLED – teknik som gör så den får en ännu bättre upplösning, skärmen har även HDR och 3D touch och dem har även tagit bort hemknappen och det gjorde man på grund av att få skärmen större och för att få den damm och vattentät. Även fast man inte har nån hemknapp nu swipar man bara upp på skärmen, för att komma till hemskärmen. Iphone X är den just nu dyraste iPhonen i 64GB och den kostar mer än 1000 dollars, det är just för att dem har förbättrar och gett den massa nya och bra funktioner och så tävlar mot andra märken på marknaden. Men som sagt så har den en fin och ny modern design och massa nya och förbättrade funktioner så den kommer vara populär i många år framåt.

Här i Lux-Case hittar du allt du behöver ha till Iphone X. Vi har ett av Sveriges största utbud till iPhone X, så det borde vara möjligt att hitta något som faller i din smak. Vi har till exempel skal, fodral , skärmskydd, väskor, minihögtalare, powerbanks. Vad väntar du på? Hitta vad du behöver idag! Det handlar bara om att hitta i vårt stora urval och få tillbehören beställda till din iPhone X.

Din iPhone X är en snygg men också en dyr telefon. Det kan alltid hjälpa att ha ett skal för att skydda din telefon. Jag rekommenderar att köpa ett skal från Lux-Case som skyddar din smartphone mot stötar och slag. Då kan du vara lugn och inte behöva vara orolig för att din telefon ska bli skadad. Det finns nåt för alla smaker välj mellan många vackra färger, motiv och material.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Snygga skal till iPhone X

iPhone X är en otroligt vacker telefon men också en väldigt dyr telefon. Så ta inga risker och skydda telefonen istället. Det är alltid värt att köpa ett bra skydd för din iPhone X innan olyckan är framme. I Lux-Case har vi alltid ett brett utbud av skal till iPhone X. Det borde finnas något för alla smaker. Våra skal omfattar material som konstläder, plast, silikon och hybird. Våra skal har också många smarta funktioner som kickstand för handsfree och skal som inte lämnar

fingeravtryck, Det är bara för att nämna några funktioner. Så vill du sluta vara orolig över din iPhone X så köp ett skal som skyddar den här idag!

Moderna fodral till iPhone X

Med vårt stora utbud av fodral till iPhone X kan du alltid se till att din telefon är störst möjligt skyddad medan du bär den i stil. iPhone X är en dyr telefon och det är alltid värt att köpa ett fodral som ger det optimala skyddet.

Våra fodral är tillgängligt i många material som äkta läder, konstläder, plast och silikon. Och de har också många funktioner som magnetlås, vikbar för handsfree och inbyggd plånbok bara för att nämna några funktioner. Så sluta va orolig när du bär din iPhone X och köp ett fodral här idag!

Skärm skydd till iPhone X

Hur många känner inte någon som har en sprucken iphone? Var smartare och skaffa dig ett skärm skydd. Här på Lux-Case har vi många olika skärmskydd för alla smaker. Våra skärmskydd är av härdat glas, perfekt passform och bra touch känslighet bara för att nämna några saker. Så vill du sluta vara orolig över att få en sprucken skärm så köp ditt skärm skydd här idag!