iPod Touch 4

iPod Touch 4
Här finns det tillbehör till iPod Touch 4 som skal, sportarmband, styluspennor och silikonskal! Om du undrar vad en Apple iPod Touch är så skulle man kunna säga att det är en iPhone som man inte kan ringa med. Detta är den fjärde generationen och vi på Lux-Case.se har alla tillbehör och skyddsskal du behöver! Vi har hundratals fodral, påsar, väskor och skal till iPod Touch 4. Vi har stativ och hållare för skrivbordet, bilen eller cykeln. Vi har hörlurar och mini-högtalare så du kan pumpa alla dina favoritlåtar var du än befinner dig. Dessutom har vi prisgaranti och fri frakt! Bevara skärmen med ett displayskydd till iPod Touch 4.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPod Touch 4 Skal

iPod är den omåttligt populära mp3-spelaren från Apple, här i fjärde generationens touch-utgåva. Det finns många likheter med Apple iPhone, så som formen, gränssnittet, apparna och så vidare. Den största avvikelsen är att du inte kan ringa med en iPod. Det gör den dock inte mindre värd att bevara i nyskick! För att åstadkomma denna bedrift föreslår vi ett elegant, blått skal till iPod Touch 4. Dessa kan göra din telefon stötsäker, de kan ta emot reporna och smällarna som annars hade direkt drabbat din musikenhet. Låt inte detta vara ”the day the music died”, gör din enhet stöttålig med ett iPod Touch 4 skal!

 

Utöver dess skyddande egenskaper kan de även ha ett unikt utseende, något stiligt tryck, ett coolt mönster eller din favoritfärg, som matchar de gröna hörlurarna till din iPod Touch 4 så har du kommit till rätt ställe. Lux-Case.se har nämligen Sveriges största utbud av exempelvis blåa, röda och lila iPod-skal och tillbehör! För att snygga till och säkra den med bästa möjliga stötabsorption föreslår vi ett svart silikonskal till iPod Touch 4, alternativt ett gult TPU-skal, som har samma fördelar. Det mjuka, böjbara och flexibla materialet gör det betydligt mindre riskfyllt att tappa sin iPod.

 

Bakskal täcker baksidan av enheten, som en kram bakifrån. Dessa höljen är den vanligaste sorten och erbjuds som sagt i en uppsjö av varianter. Du kan t.ex. hitta ett vitt blingbling-skal till din iPod Touch 4 med en blå elefant som står på en badboll och säger ”Hello”. Ett sådant motiv kan såklart inte tilltala alla, så det finns även hårdskal med den blå-vit-röda brittiska flaggan prominent uppvisad, skal som ser ut som kassettband och skyddsskal som liknar Gameboys, skal av 100% äkta trä och retroskal med prickar på. För att visa upp din vilda sida kan du välja ett rosa iPod Touch 4-skal med zebraränder eller leopardfläckar.

 

Bakskalen finns här i hundratals olika utföranden, allt som behövs är att välja ut en favorit! Du kanske vill ha ett skyddsskal till iPod Touch 4 för varje tillfälle? En egen färg för varenda en av dina outfits? Ett enkelt silikonskydd till vardags och ett med bling-bling till festen? Ett roligt att ge till lillebror? Ett med Spanska landslagets symboler på? Varför inte ha inbyggt stativ så du alltid kan sätta ned din iPod? Ett kombinationsskal till iPod Touch 4 som har ett mjukt och ett hårt lager, för att erbjuda skyddsegenskaperna av båda sorternas skal? Alla iPod-tillbehör är giltiga för vårt erbjudanade om gratis frakt!