iPod Touch 5

iPod Touch 5
Kolla gärna igenom vårat stora utbud av iPod Touch 5 skal. Vi har Snygga, roliga, galna och klassiska skyddsskal för din iPod Touch. Vi utgår ifrån att Touch 5 kommer vara minst lika populär som Touch 4, därför ser vi till att vi kan erbjuda flera hundra olika skydd och fodral i vår butik. Vi erbjuder många olika silikonskal till iPod Touch 5 i slitstark kvalitet och många skal i hårdplast. Dessutom kan du också hitta några skal i aluminium och många andra material. Den gemensamma nämnaren är att de är gjorda speciellt för att ge det bästa tänkbara skyddet för din iPod Touch 5.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fodral & Skal till iPod Touch 5

Efter Apples framgång med iPods var utvecklingen från simpel mediaspelare mot handdator igång. Här på Lux-Case har vi ett stort lager fyllt av iPod Touch 5-skal, iPod-fodral och diverse tillbehör. Med sina appar, sin touchskärm och sin internetanslutning kan detta nästan ersätta en telefon, förutsatt att du endast använder VoIP-telefoni. Man skulle kunna säga att det är en iPhone utan telefonfunktionalitet. Den femte generationen har en fyra tums "Retina"-skärm med 1136x640 pixlar i upplösning, som du bör skydda med ett displayskydd till iPod Touch 5 och den väger endast 88 gram, 30% mindre än de flesta smartphones! För den som inte har koll på vad "retina display" egentligen betyder så är det Apples egna benämning på en skärm där enskilda pixlar inte kan urskiljas vid vanligt visningsavstånd, med andra ord: täta pixlar i förhållande till skärmens storlek.

Du kan själv välja mellan 16, 32 och 64 gigabytes lagringsutrymme. Vilken storlek som passar dig bäst beror på hur mycket film och musik du planerar att klämma in! Eftersom den är fylld av högteknologisk utrustning är det viktigt att du håller din mp3-spelare säker med ett läderfodral, TPU-skal eller en smidig liten väska. Processorn är densamma som i 4S, fast den surrar något snabbare på 1 GHz och minnet består av 512 megabyte. En 5-megapixelskamera framtill och en 1.2-megapixels baktill utgör den fotografiska delen av enheten. Du kan använda kameran även när du har ett iPod Touch 5 skal / fodral på, så länge det inte är en heltäckande väska. Batteriet ska klara av att spela upp video i cirka 8 timmar och ljud runt 40 timmar, vilket är klart godkänt för en handburen enhet. Vill du få ut mer av den på en lång resa kan du köpa en strömbank eller solcellsladdare av oss! Vi har gott om kringutrustning till din femte generationens iPod Touch.

Att den är tillverkad av aluminium och glas ger en robust känsla av kvalitet, men det kan ändå ske olyckor. Därför föreslår vi att du klär din teknologiska underhållningsenhet i ett skyddsskal. Vi har hundratals olika skal till iPod Touch 5, så något i just din smak torde finnas tillgängligt. Vi erbjuder en trevlig mängdrabatt som gör det billigare att handla flera produkter, så passa på att köpa till saker som hörlurar, displayskydd och kablar för att maximera rabatten - PS: Lux-Case.se står alltid för fraktkostnaden!