iPod

iPod
Här har vi diverse tillbehör för samtliga iPod-enheter. Vi har sportarmband, vägg- och bilmonterade hållare, hörlurar, högtalare och väskor! Du har över 900 olika artiklar att välja mellan, Sveriges största onlinebutik för dina iPod-behov!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPod-tillbehör

Världens första iPod släpptes November 2001 med 5 GB lagringsutrymme. Den nuvarande herren på täppan, iPod Classic, har 160 GB - 32 gånger mer! Det finns även en kompakt version (iPod Shuffle), en ultrakompakt (iPod Nano) och en touchscreen-baserad (iPod Touch). När du väl har valt vilken typ som passar dig bäst så är det dags att skaffa tillbehör! Vi på Lux-Case.se har ett stort utbud av tillbehör och skyddsskal för din iPod.

Vi har väskor, fodral, armbandshållare, handledshållare (”klockor”), skal för iPod Nano, alla kablar som kan tänkas behövas, ljuduppdelare som tillåter två par hörlurar samtidigt, stativ och hållare för alla situationer, olika typer av laddare; billaddare, USB-laddare, väggladdare, strömbanker för laddning utan en extern källa! Vi har såklart också en himla massa hörlurar i olika färger och designer. För att göra våra kunder nöjda håller vi en hög standard på kvalitet, lovar 100% prisgaranti, erbjuder alltid fri frakt och leveranser på 1-3 arbetsdagar. Ta en titt på Lux-Case.se redan idag!