Lenovo IdeaTab A10-70

Lenovo IdeaTab A10-70
Lenovo IdeaTab A10-70
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Lenovo IdeaTab A10-70 Skal

Lenovo IdeaTab A10-70 är en väldigt fin och väldigt lätt surfplatta med en vikt strax över ett halvt kilo. Den är byggd med en inbyggd Dolby högtalare som går längs med baksida för att ge ett fantastiskt ljud medans du kollar på film eller spelar musik. Skaffa ett skal till din Lenovo IdeaTab A10-70 idag så att din surfplatta är skyddad. Här på Lux-Case.se kan du hitta en mängd olika skal gjort av silikon, TPU, hård plast, metall och mycket mer. Dom finns dessutom i mängd olika färger och mönster så du kommer definitivt hitta det skal som passar dig eller personen som äger surfplattan om det är så att det är en present. Se till att skydda din surfplatta så att du slipper gå till verkstad och betala dyra reparations kostnader, för vem vill göra det? På Lux-Case.se kommer du hitta skalet som är för dig och du hittar det billigt, utan krångel, med snabb leverans som dessutom är kostnadsfri.

Lenovo IdeaTab A10-70 Fodral

För dem som inte tycker om skal av någon anledning, var inte oroliga. Fodral finns till nästan alla surfplattor och självklart här på Lux-Case.se har vi fodral till Lenovo IdeaTab A10-70. Det som är så bra med ett fodral är att det skyddar både fram- och baksidan beroende på vad man väljer för fodral. De flesta fodral har ett stativ för att bekvämt kunna kolla på film eller surfa på nätet. Alla knappar och funktioner på surfplattan kommer självklart finnas tillgängliga för de som använder sin surfplatta i det vardagliga livet, har med sig den till jobbet eller helt enkelt tar med sig den när man åker på semester. Det finns fodral i massa färger och mönster av PU-läder, äkta läder, tyg etc. Det är bara att välja vilken som är för dig och visa upp den för dina vänner.

Lenovo IdeaTab A10-70 Tillbehör

Tillbehör är ju ett måste när det gäller surfplattor, vare sig det är en laddare, en penna eller ett stativ. Var säkra på att Lux-Case, Nordens största utbud av mobiltillbehör, har vad du behöver. Hörlurarna som ingår med mobiler och surfplattor brukar inte vara av bästa kvalité men här kommer du hitta de hörlurar du behöver för att kunna lyssna på din musik eller kolla på film för att inte störa dom i din omgivning. Kolla in vårt sortiment av tillbehör till din Lenovo IdeaTab A10-70 där vi har laddare, billhållare, kablar och mycket mer!