Lenovo K900

Lenovo K900
Här kommer Kinesiska Lenovo, mest kända för sina laptops, med 2013 års flaggskeppsmodell. K900 är en kraftfull smartphone för ett överkomligt pris, till vilken Lux-Case.se har massvis av tillbehör! Här kan du hitta blåa, svarta, bruna och lila mobilskal till Lenovo K900. Du kan hitta vita, rosa och gröna läderfodral. Du kan hitta gula, gråa och röda silikonskal, som är stötabsorberande. Du kan hitta biltillbehör till Lenovo K900. Styluspennor, hörlurar, laddare, stativ, kablar och så mycket mer, i alla tänkbara nyanser! Eftersom du befinner dig på Lux-Case.se så är frakten alltid gratis och om du beställer för 17:00 så skickas dina varor samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo K900

Med den här telefonen har vi Lenovos nya flaggskepp bland smartphones. Lenovo är Kinas största, samt en av världens största, PC-tillverkare. Den här telefonen har en stor nyhet i form av att processorn är Intels nya tvåkärniga Atom-processor för mobila enheter. Nästan alla 2013 års toppmodeller bland Android-tillverkarna körs av Snapdragon 800 eller möjligtvis Snapdragon 600, så det är kul att se något annorlunda. Den nya Atom ska ge den dubbla processorkraften och grafikkretsen sägs vara rejält uppgraderad.

 

De flesta moderna smartphones har en relativt fyrkantig design, men med rundade hörnor och kanter, kurvade baksidor och ibland höjdskillnader mellan topp, mitt och botten. Så är icke fallet med Lenovo K900, den är i princip helt rektangulärt utformad med rätare linjer än i en plugghästs skrivhäfte. För att passa mänskliga händer (Lenovos största marknad är just människor) är vissa av kanterna något kurvade, men det är något som känns mer än det syns. Det är intressant att ett företag som står utanför rampljuset när det gäller smartphones vågar vara lite annorlunda.

 

Om du skulle tröttna på, eller vara missnöjd med utseendet så kan vi glädja dig med att Lux-Case.se erbjuder alternativ i form av olikfärgade mobilskal! Även om du aldrig tröttnar på utseendet så rekommenderar vi ett skyddande skal till Lenovo K900, för att bäst bevara din investering. Vi har Nordens största utbud, så du kan hitta något som passar dig. Exempelvis har vi stötdämpande silikonskal i blått, rött, brunt, lila och alla andra kulörer. Om du hellre har ett bepansrande plastskal i grönt, gult, rosa, svart eller orange så har vi det med. Du kanske bara vill ha en bumper i aluminium till din Lenovo K900? Inga problem.

 

Skärmen är en massiv 5.5" full HD (1920 x 1080 pixlar) som visar 401 ppi i pixeltäthet. Med andra ord är den i klass med andra toppmodeller, varav de flesta har en ppi kring 400. Gorilla Glass 2 täcker LCD-skärmen, som är reptåligt och av god kvalitet, men det betyder inte att reporna aldrig infinner sig! Om du inte vill att din skärm ska råka ut för repor, damm, fingeravtryck, smuts eller kaffefläckar så föreslår vi ett displayskydd till din Lenovo K900. Våra skärmskydd är löjligt enkla att använda och kan göra skillnaden mellan en fläckfri skärm och en som ser ut att ha boxats mot en vildkatt.

 

Processorn är som sagt en Intel Atom, modell Z2580, med två kärnor klockade till 2 GHz. Det, plus 2 GB i RAM bör minst sagt ge kraftfull prestanda! Kameran har 13 MP, 1080p video, geo-tagging, autofokus, dubbla LED-blixtar, touch-fokus, ansiktsigenkänning och den främre har 2 MP. Alla tillbehör till Lenovo K900 som beställts före 17:00 skickas av oss samma dag och frakten är alltid gratis!