Lenovo Miix 310

Lenovo Miix 310
Lenovo har verkligen kastat sig in i 2 i 1 laptop kampen och man har också släppt, förutom Lenovo Miix 700, Lenovo Miix 310. Lenovo Miix 310 har en 10-tums skärm med en upplösning på 1200 x 800 pixlar. Lenovo Ideapad Miix 310 är sedan packat med en 64 GB hårddisk med 2 GB RAM. Inte så mycket som visar att det är en ny revolutionerande 2 i 1 laptop, men det som verkligen sticker ut med Lenovo Ideapad Miix 310 är dess batteri. Lenovo Miix 310 har en batteri tid på runt 12 timmar! Du kan glömma att ta med dig strömkabeln om du tar med dig Lenovo Miix 310 ut, du kommer inte behöva den.

Här på Lux-Case kan du nu handla skydd och tillbehör för Lenovo Miix 310 som du kan behöva så att den får en längre livslängd. På Lux-Case kommer du kunna hitta skal, fodral och väskor för Lenovo Miix 310 där du kan förvara och skydda den mot vardagliga skador som kan ske. Du kommer också hitta tillbehör för Lenovo Ideapad Miix 310 som gör din användning av den mycket enklare när du använder den som en surfplatta. Utforska vårt sortiment och hitta det du behöver för Lenovo Miix 310 här på Lux-Case!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Miix 310 - Skal

Med en mixtrad version av en surfplatta och en laptop, är det viktigt att skydda båda delarna. Utan surfplattan kan du inte använda tangentbordet, och utan tangentbordet är detta bara en surfplatta bland en massa andra surfplattor. Här på Lux-Case ger vi dig möjligheten att skaffa det skydd som Lenovo Miix 310 förtjänar och kan behålla sin koppling tillsammans. Här kan du hitta skal för Lenovo Miix 310 som kommer skydda din Lenovo Miix 310 när du bara använder skärmen. Våra skal finns tillverkad av olika material som du kan välja mellan, men också som vanligt ger vi dig möjligheten att välja mellan olika färger och mönster. När du använder ett skal till din Lenovo Miix 310 kommer du skydda din surfplatta mot slag och stötar samtidigt som skalet ger dig ett mycket bättre grepp om surfplattan, just för att du inte ska tappa den. Är du intresserad av att skaffa ett skal till Lenovo Miix 310, ta en titt av vårt utbud av skal och beställ ett idag.

Lenovo Miix 310 - Fodral och Väskor

Ett annat alternativ som du kan använda som skydd för din Lenovo Miix 310 är ett fodral eller en väska. Om du har en väska eller fodral till Lenovo Miix 310 så kommer du kunna ta med dig både surfplattan och tangentbordet så att du kan använda den som en laptop vart du en behöver det vare sig det är på ett kontor eller om du använder den när du är utomhus i solskenet. Våra väskor och fodrla kommer du hitta tillverkade av olika material och sedan kommer de också skydda din enhet mot slag, stötar och repor så att Lenovo Miix 310 kan få behålla sin glans och design.

Lenovo Miix 310 - Tillbehör

När det kommer till en 2 i 1 laptop så är den redan väldigt praktisk på många olika plan och har många olika användningsområden. Just för att du kan ta itu Lenovo Miix 310 gör att du kan använda den nästa vart som helst. Här på Lux-Case kan du hitta nästan alla tillbehör som finns för surfplattor och nu också Lenovo Miix 310. Bland annat kan du hitta Powerbanks som du kan använda när du bara använder Lenovo Miix 310 som en surfplatta. Du kommer kunna ta med din surfplatta ut och kunna ladda den när inget laddningsuttag finns i närheten. Vi har även hörlurar, kablar, skärmskydd, stativ och mycket annat. Dyk in i vårt utbud av skal, fodral och tillbehör för Lenovo Miix 310 och beställ det du behöver för att få en bättre upplevelse med din Lenovo Miix 310.