Lenovo Miix 700

Lenovo Miix 700

Surfplattor med en 2 i 1 design börjar bli en allt mer populär väg att gå när det kommer till surfplattor. Lenovo har ni gett sig in i kampen och kom med Lenovo Miix 700. Denna nya 2 i 1 surfplatta från Lenovo kom med en 12-tums skärm med en upplösning på 2160 x 1440 som ger starka och färgglada bilder. Vikten på Lenovo Miix 700 spelar stor roll beroende på om man använder tangentbordet eller inte. Om man inte har tangentbordet på så väger den cirka 770 gram och med tangentbordet på så väger den 1.1 kg. När det kommer till utrymmet på denna 2 i 1 laptop så har den ett 4 GB RAM som man kan uppgradera till 8 GB RAM. Sedan har Lenovo Miix 700 en hårddisk på 128 GB vilket du kan få in en hel del program och annat beroende på vad du använder din Lenovo Miix 700 till.

Med Lenovo Miix 700 ankomst på marknaden kan du nu handla skal, fodral och tillbehör för denna 2 i 1 laptop, här på Lux-Case! Du kommer kunna hitta skyddande fodral av olika typer av lädermaterial och skal av flexibelt plast material. Massor av saker kommer du hitta i vårt sortiment. Gå in och kolla och hitta dina produkter här på Lux-Case idag!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Surfplattor med en 2 i 1 design börjar bli en allt mer populär väg att gå när det kommer till surfplattor. Lenovo har ni gett sig in i kampen och kom med Lenovo Miix 700. Denna nya 2 i 1 surfplatta från Lenovo kom med en 12-tums skärm med en upplösning på 2160 x 1440 som ger starka och färgglada bilder. Vikten på Lenovo Miix 700 spelar stor roll beroende på om man använder tangentbordet eller inte. Om man inte har tangentbordet på så väger den cirka 770 gram och med tangentbordet på så väger den 1.1 kg. När det kommer till utrymmet på denna 2 i 1 laptop så har den ett 4 GB RAM som man kan uppgradera till 8 GB RAM. Sedan har Lenovo Miix 700 en hårddisk på 128 GB vilket du kan få in en hel del program och annat beroende på vad du använder din Lenovo Miix 700 till. Med Lenovo Miix 700 ankomst på marknaden kan du nu handla skal, fodral och tillbehör för denna 2 i 1 laptop, här på Lux-Case! Du kommer kunna hitta skyddande fodral av olika typer av lädermaterial och skal av flexibelt plast material. Massor av saker kommer du hitta i vårt sortiment. Gå in och kolla och hitta dina produkter här på Lux-Case idag!