Lenovo Phab 2 Plus

Lenovo Phab 2 Plus

Det var i juni 2016 som Lenovo lanserade en jumbo till smartphone - Lenovo Phab 2 Plus! Den har en massiv 6.4-tums LCD display med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar (1080p) vilket ger en pixeldensitet på displayen på 344 pixlar per tum. Lenovo använder på Lenovo Phab 2 Plus Android 6.0 (Marshmallow) som operativsystem och med dess Mediatek MT8783 fyrkärniga processor med 3 GB RAM får Lenovo Phab 2 Plus all den kraft som den behöver för att snabbt växla mellan appar och spela de senaste spelen. Telefonen kommer med ett 32 GB lagringsutrymme där alla appar, bilder och spel kommer att lagras, men om detta inte är nog för dig så kan du trösta dig med att använda ett mikroSD minneskort för att utöka minnet med ytterligare 256 GB (max). Du kommer kunna ta super skarpa bilder och filmer med dess dubbel 13 megapixel kamera och med dess 8 megapixel framkamera kommer du kunna ta snygga selfies och prata videosamtal.

Med att Lenovo Phab 2 Plus nu finns att köpa i butik så kan du också nu handla skal, fodral och tillbehör för Lenovo Phab 2 Plus som du kan behöva för att skydda din smartphone men också för att bättre och roligare kunna använda din telefon. Handla allt du behöver till din Lenovo Phab 2 Plus här på Lux-Case.se!

Söker du efter ett skydd till din smartphone? Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kommer du kunna handla skal för Lenovo Phab 2 Plus som kommer hjälpa till att skydda telefonen mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika Lenovo Phab 2 Plus skal som är tillverkad av olika material och finns i olika färger och motiv att välja mellan, och har man tur så kan man också hitta skal som har unika funktioner som gör det smidigare att använda sin smartphone.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Phab 2 Plus - Skal

Att Lenovo Phab 2 Plus är en stor telefon har du kanske redan sett och det gör att den har en större chans att få skador. Med dess 6.4-tum skärm gör att den blir klumpig att använda men här på Lux-Case.se kan du handla skydd som kommer göra den mindre klumpig men också ger den en helt ny look. Här kan du nu handla skal till Lenovo Phab 2 Plus som ger din smartphone ett stabilt och säkert skydd men du kommer också få ett mycket bättre grepp om din smartphone. Du kommer hitta en mängd olika skal till Lenovo Phab 2 Plus i olika färger, mönster och material som kommer ge din smartphone ett helt nytt utseende men kommer också skydda din smartphone på olika sätt beroende på vilket material du väljer. Du kommer kunna välja en mängd olika material som skalet ska vara gjord av: silikon, gummi, hårdplast, metall och mycket mer. Gå in bland våra Lenovo Phab 2 Plus skal och köp ett skal till din smartphone idag.

Lenovo Phab 2 Plus - Fodral

Här på Lux-Case.se så kan du även få tag i fodral också till Lenovo Phab 2 Plus som också kommer skydda din Lenovo Phab 2 Plus precis som ett skal; mot slag, stötar och repor. Precis som våra skal till Lenovo Phab 2 Plus så finns våra fodral också i olika färger och mönster som kommer ge din smartphone en helt ny look då den täcker både framsidan och baksidan av Lenovo Phab 2 Plus, så inte nog med att den kommer ge den en helt ny look för både framsidan och baksidan men den kommer också skydda både framsidan och bakhöljet av Lenovo Phab 2 Plus. Våra fodral är gjorda av olika utsökta lädermaterial som ger en bekvämlig känsla att hålla i och den ger även ett utsökt utseende.

Lenovo Phab 2 Plus -Tillbehör

Även här på Lux-Case.se kommer du kunna köpa alla tillbehör du behöver för bättre kunna använda din Lenovo Phab 2 Plus. Här kommer du hitta en massa olika tillbehör som kommer förbättra ditt användande av din smartphone t.ex. ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon. Med ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon kommer du kunna svara på samtal med ett enkelt knapptryck på hörlurarna, du kommer inte ens behöva ta upp telefonen. Du kan även hitta hörlurar som är helt trådlösa och anslutas via Bluetooth. Det kommer göra det möjligt för dig att röra dig helt fritt utan att behöva oroa dig för vad som kan hända med kabeln. Detta och mer kommer du kunna hitta bland våra tillbehör till Lenovo Phab 2 Plus, så se till att handla det du behöver idag!

Lenovo Phab 2 Plus skal - Lux-Case.se

Lux-Case Lenovo Phab 2 Plus skal och tillbehör https://lux-case.se/lenovo-phab-2-plus.html