Lenovo Phab 2

Lenovo Phab 2
Lenovo Phab 2

Det var i juni 2016 som Lenovo lanserade 2 stycken jättar till telefoner, och en av dessa var Lenovo Phab 2! Den har en osannolik 6.4-tums LCD display som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar och detta resulterar i en pixeldensitet på 229 pixlar per tum. Tack vare dess fyrkärnig Mediatek MT8735 processor med 3 GB RAM kommer du snabbt kunna navigera runt om i menyerna, samtidigt som du kommer få en bra skärm att kolla videos på tack vare skärmens storlek. Inuti telefonen finns ett lagringsutrymme på 32 GB som i sin tur kan utökas med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 256 GB, så att du kan ta en massa bilder med dess 13 megapixel kamera, och kunna ha en massa appar och spel på din telefon. Som nästan alla andra smartphones kommer du också få en framkamera på Lenovo Phab 2 som har 5 megapixel så att du kan prata videosamtal och ta en massa selfies.

Med att Lenovo Phab 2 finns nu ute på hyllorna och kan handlas, så kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör för Lenovo Phab 2 så att du kan bättre skydda den mot skador och bättre kunna använda enheten och dess egenskaper. Handla allt du behöver till din Lenovo Phab 2 på Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Phab 2 skal

Skydd är något man alltid ska ha till sin smartphone men det kan vara lite svårt att veta vilket skydd som man ska ha. Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och bland de skydd som du kan använda till Lenovo Phab 2 är ett skal. Med ett skal till din smartphone kommer du få ett stabilt skydd för baksidan och längs kanterna av telefonen mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika skal som är tillverkade av olika material och är designade med olika färger och motiv som man kan välja mellan. Du kommer hitta en massa skal till Lenovo Phab 2 som du kan välja mellan och om skal är inte är den typen av skydd som du söker efter så har vi en massa andra skydd för smartphones som du kan välja mellan.

Lenovo Phab 2 läderfodral

Här på Lux-Case.se kommer du kunna handla fodral till Lenovo Phab 2 som du kan skydda din smartphone med om du inte föredrar ett skal. Alla våra fodral till Lenovo Phab 2 är gjorda av olika lädermaterial som du kan välja mellan som kommer utsmycka din smartphone. Du kan bland annat välja ett fodral av crazy horse läder som ger en klassisk snygg look. Förutom att du kan välja mellan olika lädermaterial på fodralet så kan du också välja mellan olika färger och mönster som ska vara på fodralet. Och som grädde på moset så har alla våra stativ ett praktiskt stativ så att du kan kolla på film och serier utan att hålla i den då stativet kommer ge den det stöd som den behöver. Dessutom så har många av våra fodral flera kortfack så att du kan ha dina viktigaste kort nära din telefon och att du har dom på en och samma plats.

Lenovo Phab 2 tillbehör

Sist men inte minst, så kan du även handla tillbehör i alla möjliga former till Lenovo Phab 2. Här kommer du hitta laddare, hörlurar, högtalare, bilhållare, billaddare och mycket mer. Du kommer hitta en mängd olika tillbehör till Lenovo Phab 2 som kommer hjälpa dig att använda din smartphone mycket bättre och mycket smidigare. Gå in och kolla bland våra tillbehör till Lenovo Phab 2 och handla allt som du kan behöva för att ta ditt användande av din Lenovo Phab 2 till en helt ny nivå.

Lenovo Phab 2 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Lenovo Phab 2 skal och tillbehör https://lux-case.se/lenovo-phab-2.html