Lenovo S660

Lenovo S660
Tillbehör, fodral & skal till Lenovo S660 är en vild samling av varierande, välpassande mobiltillbehör. Din säkerhetsnivå kan nå nya höjder när din smartphone är utrustad med ett mobilskal eller Lenovo S660 fodral, så varför låta den gå i riskzonen? Allt som krävs är att du råkar knuffa den över bordskanten, springa in i en lyktstolpe eller ”råka” banka på skärmen med en hammare och VIPS – Så är telefonen trasig. Använd hellre ett fodral eller skal till Lenovo S660! Vi kan försäkra dig om att skalet eller fodralet du väljer gladeligen tar emot mer stryk än en UFC-fighter. Förhindra att skärmen någonsin repas, att höljet någonsin spricker – Kläd din Lenovo S660 i skal/fodral!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo S660 Skal

Nu är äntligen din nya smartphone i dina händer och du vill antagligen ha kvar den där, inte på golvet i en hög av splitter, så köp genast ett gult mobilskal till din Lenovo S660! Det lila skalet kommer att offra sitt eget liv för din telefons skull, det kommer att stoppa vassa objekt från att repa den, det kommer att ta emot inverkan från stötar & fall, samt förvandla dess alldagliga utseende till något rent enastående! Allt detta med ett rött Lenovo S660 skal, vilket mycket väl kan vara ett flexibelt och stötdämpande grönt TPU-skal eller silvrigt silikonskal, det kan vara gjort av polykarbonat, trä eller aluminium. Det kan vara ett heltäckande, blått Lenovo S660-skal eller bara vara en rosa bumper som täcker kanterna. Det finns ingen gräns på vilka stilmöjligheter du har när du väljer ut ditt mobilskal, som dessutom får gratis frakt!

Lenovo S660 Fodral

Något mer högklassigt än skalen är förstås våra delikata fodral till Lenovo S660 av äkta skinn. Dessa läderfodral kan exempelvis vara vita, bruna, svarta eller beige, vilket ger ett professionellt och sofistikerat intryck. Om du väljer ett svart Lenovo S660-fodral av naturligt läder eller behandlat PU-läder, så kan du även välja att ha en plånbok i fodralet i form av ett par kortfickor. Ta ett fodral med flip för att få ett inbyggt stativ direkt i fodralet, som du kan använda för att se på film under en lång flygresa, eller bara för att slippa hålla i telefonen konstant. Lenovo S660 fodral ökar stilnivån på din telefon, de håller den säker, de lämnar alla uttag och knappar fria, samt blir en helt ny modeaccessoar! Ta ett fodral med en textur som krokodilskinn, litchifrukt eller ormskinn om du vill ha något som inte är 100% slätt. Det kan ge en ny dimension till ditt mobilskydd!

Lenovo S660 Tillbehör

Dröm dig bort till en värld av mobiltillbehör för Lenovo S660. Vakna upp i sanndrömmen vi kallar Lux-Case.se! Här kan du köpa dina hörlurar i samma färg som mobilskalet eller fodralet du har kring din mobil. Du kan köpa smidiga stativ, dekorativa dammskydd, fiffiga SIM-kortnålar, grymma gamepads för mobilspel, svettsäkra sportarmband för en löptur i skogen eller en grön USB-laddare med en blå- och vitrandig USB-kabel! Alla typer av Lenovo S660-tillbehör finns samlade under ett enda tak här hos oss. Kanske du frestas av flera? Fri frakt får den som förtjänat det!