Lenovo S820

Lenovo S820
Detta, kan man säga, är brodern till Lenovos telefon S920. Innanmätet är näst intill identiskt, det är främst den mindre skärmen (4.7” istället för 5.3”) och den bättre kameran (12 MP vs. 8 MP) som utgör skillnaden. Här kan du finna Nordens största utbud av mobiltillbehör för Lenovo S820, inklusive skyddsutrustning som skärmskydd och skal, bilutrustning som bilstativ och billaddare, ljudutrustning som hörlurar och mini-högtalare, bärutrustning som påsar och väskor, samt mycket mer än så! Välj och vraka efter det som ska smaka! Alla ordrar som utförs före 17:00 skickar vi samma dag och frakten är gratis - Varje dag året om!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo S820

Här kommer en mellanskiktslur från Kinesiska Lenovo som har en 4.66” skärm, som är täckt i Corning Gorilla Glass. För att bevara den så väl som möjligt föreslår vi på Lux-Case.se att du skaffar ett displayskydd till din S820. Det kan förhindra att det uppstår skador, som fula repor och skråmor i glaset. På samma gång kan det hjälpa dig stoppa fingeravtryck, flott och smuts från att komma i kontakt med skärmen. Istället hamnar de på skärmskyddet till din Lenovo S820, som lätt kan torkas av. Skärmen är upplöst till HD (1280 x 720), vilket ger ungefär 312 ppi.

 

Den är 139.5 x 69.7 x 9 millimeter stor och utformad i röd plast. Skulle du tröttna på, ogilla eller bara vilja variera färgen så kan vi erbjuda skal i alla tänkbara kulörer! Vi har gröna, blåa, gula, bruna, svarta, vita, gråa, lila, rosa, turkosa och brokiga mobilskal till din Lenovo S820! Till och med röda, om du vill skydda din röda telefon med ett rött skyddsskal! De kommer i olika material som har olika egenskaper, så du kan välja något som känns rätt för dig.

 

Våra silikonskal och TPU-skal är mjuka, flexibla och stötabsorberande, så de skyddar extra bra om du skulle tappa telefonen. Hårdplastskalen tar också emot smällar väl, men är mer som en rustning för din smartphone. Ytterligare har vi metallskal som aluminium-bumpers, som endast sträcker sig kring kanten av din telefon. De tar emot stötar från fall och annat hemskt. Alla erbjuds i många olika färger.

 

Telefonen drivs av en fyrkärnig processor, vilket är ovanligt i prisklassen. Det är dock inte samma krets som i toppskiktet, utan en billigare MTK-processor på 1.2 GHz. Tillsammans med 1 GB i RAM och 4 GB i lagring utgör det hårdvaran. Du kan fullända din smartphone-upplevelse med våra tillbehör till Lenovo S820, vi har nordens största utbud. Du kan matcha telefonens röda yttre med en röd USB-kabel, eller kanske skaffa samma färg som mobilskalet har? Mixa hur du vill! En blå USB-kabel med en gul laddare och ett grönt fodral på en röd mobiltelefon, varför inte?

 

För att göra din mobil mer... Mobil, portabel, bärbar, resvänlig och så vidare, så kan vi erbjuda biltillbehör, bilhållare, billaddare och cykelhållare till Lenovo S820! Glöm inte en USB-laddare med en reseadapter för utlandsresan! Med våra cykelstativ och bilstativ kan du behålla kontrollen över din Lenovo-telefon medan du färdas. Vi har nöjdhetsgaranti, fri frakt och snabba leveranser. Om du beställer före 17:00 så skickar vi din order samma dag!