Lenovo S920

Lenovo S920
Här har vi ännu en telefon från Lenovo med stor skärm, hela 5.3” stor skärm på en telefon som är relativt billig. När du har en ny smartphone så vill du såklart att den ska hållas hel och ren för alltid. Det är inte den lättaste uppgiften, men med hjälp av ett skal från Lux-Case.se blir det betydligt lättare. Våra mobilskal till Lenovo S920 ser till att de smällar och rispor som riktas mot din telefon istället fångas upp av höljet! Vi har Sveriges största utbud på mobila tillbehör för Lenovo, inklusive billaddare till S920, styluspennor, skal, fodral, väskor, hörlurar, USB-kablar med mer! Alltid med gratis frakt.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo S920

För att expandera sin marknadsandel har Lenovo beslutat sig för att släppa en stor mängd Android-telefoner, främst inriktade på ingångs- och mellanskiktet. Just den här modellen är relativt stor med sin 5.3” IPS LCD-skärm, som är upplöst till HD (1280 x 720 pixlar) med en pixeltäthet på ~277 ppi. Flaggskeppet K900 har ~401 ppi, men den kostar också betydligt mer. För att minimera risken för att få en enda repa i din display rekommenderar vi på Lux-Case.se att du skaffar ett skärmskydd för Lenovo S920. Ett displayskydd är en liten investering som kan spara dig många slantar!

 

Den är utformad i plast, som har en matt finish och ger en god känsla av hållbarhet. Dimensionerna för telefonen är 154 x 77.7 x 7.9 millimeter, så den är väldigt tunn i förhållande till ytan! Det gör även så att den blir lättare att hålla i handen. För att göra den ännu mer hållbar och få ett bättre grepp kan du skaffa ett skal från Lux-Case.se, förslagsvis av silikon, som är stötfångande och har oslagbart halkfria egenskaper. Vi har även hårda plastskal till Lenovo S920, som blir din telefons pansar och förhindrar att den blir repig eller smutsig.

 

Processorn är en fyrkärnig Cortex-A7 klockad till 1.2 GHz och det finns 1 gigabyte i RAM-minne. Du kan skydda hårdvaran med ett fodral, som även kan ha fickor för dina ID-kort, busskort, bankomatkort, etcetera. En del modeller kan omvandlas till stativ på nolltid, så du alltid kan sätta ned telefonen utan att förlora din uppsyn. Du kan välja ett mobilfodral av äkta läder, eller slittåligt PU-läder.

 

Kameran är 8 MP och har de vanliga funktionerna som vi nu kan förvänta oss i en smartphone-kamera. Om du vill resa omkring och ta bilder så kanske du behöver biltillbehör till Lenovo S920? Du kan montera ett bilstativ på instrumentbrädan, i luftventilen, i backspegeln, i solskyddet eller på framsätet för att användas i baksätet! Att använda GPS:en har aldrig varit så lätt. Detsamma gäller cykelturen! Vi har cykelstativ och cykelhållare som kan installeras på styret och låter dig behålla kontroll medan du rullar vidare.

 

Batteriets kapacitet är 2250 mAh, vilket är mycket för en budgettelefon. Men som vi alla vet tar smartphone-batterier slut väldigt fort. Därför rekommenderar vi extra laddare till din Lenovo S920, så du kan ladda på fler platser, i fler situationer och på fler vis! En reseadapter gör det lätt att ladda utomlands, medan en USB-laddare kan användas överallt! Många färger som gråa, blåa, röda, gula och gröna laddare erbjuds! Glöm inte hörlurar, som även de erbjuds i massvis av färger!