Lenovo Tab 2 A8-50

Lenovo Tab 2 A8-50
En 8 tums surfplatta blir numera allt vanligare kanske just för att en surfplatta har blivit mer och mer av en underhållnings enhet. Det är inte heller någon skillnad med Lenovo Tab 2 A8-50, som förutom sin 8 tums HD skärm med en upplösning på 1280 x 800, så har den en Dolby högtalare för att man ska få ut det mesta av ljudet från en film eller musik. Oavsett vad man har för surfplatta så kommer man alltid behöva tillbehör eller skydd just för att det har olika funktioner för att uppfylla dina krav. Ett fodral är ett populärt val bland alla er som äger en eller flera surfplattor just för att den skyddar surfplatta på både framsidan och baksidan. Dessutom så brukar fodral ha ett stativ också som gör att det blir mycket enklare att kolla på film och serier. De också vad som kan vara bra ditt filmtittande är en högtalare. Du får ett kraftigare ljud och du kan även dela med dig av ditt tittande till andra samt så har du en högtalare du kan ta med på semester också. Oavsett vad du är ute efter kommer du hitta det här och beställer du innan 17.00 så skickas din beställning samma dag.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Lenovo Tab 2 A8-50 Skal

Lenovo Tab 2 A8-50 är en fin, liten budget surfplatta med en vikt på under 400 gram. Den är också byggd med högtalare på framsidan för att du ska bättre kunna höra ljudet när du kollar på film eller en tv-serie. Just för att den bara 8-tum gör att den känns väldigt liten kan ett skal vara bra så att man inte tar sönder den av en tapp skada. Här på Lux-Case.se kan du hitta en mängd olika skal gjort av silikon, TPU, hård plast, metall och mycket mer. Dom finns dessutom i mängd olika färger och mönster så du kommer definitivt hitta det skal som passar dig eller personen som äger surfplattan om det är så att det är en present. Se till att skydda din surfplatta så att du slipper gå till verkstad och betala dyra reparations kostnader, för vem vill göra det? På Lux-Case.se kommer du hitta skalet som är för dig och du hittar det billigt, utan krångel, med snabb leverans som dessutom är kostnadsfri.

Lenovo Tab 2 A8-50 Fodral

För dem som inte tycker om skal av någon anledning, var inte oroliga. Fodral finns till nästan alla surfplattor och självklart här på Lux-Case.se har vi fodral till Lenovo Tab 2 A8-50. Det som är så bra med ett fodral är att det skyddar både fram- och baksidan beroende på vad man väljer för fodral. De flesta fodral har ett stativ för att bekvämt kunna kolla på film eller surfa på nätet. Alla knappar och funktioner på surfplattan kommer självklart finnas tillgängliga för de som använder sin surfplatta i det vardagliga livet, har med sig den till jobbet eller helt enkelt tar med sig den när man åker på semester. Det finns fodral i massa färger och mönster av PU-läder, äkta läder, tyg etc. Det är bara att välja vilken som är för dig och visa upp den för dina vänner.

Lenovo Tab 2 A8-50 Tillbehör

Tillbehör är ju ett måste när det gäller surfplattor, vare sig det är en laddare, en penna eller ett stativ. Var säkra på att Lux-Case, Nordens största utbud av mobiltillbehör, har vad du behöver. Hörlurarna som ingår med mobiler och surfplattor brukar inte vara av bästa kvalité men här kommer du hitta de hörlurar du behöver för att kunna lyssna på din musik eller kolla på film för att inte störa dom i din omgivning. Kolla in vårt sortiment av tillbehör till din Lenovo Tab 2 A8-50 där vi har laddare, kablar, hörlurar och mycket mer!