Lenovo Tab 3 A7-10F

Lenovo Tab 3 A7-10F
Lenovo har verkligen visat upp sin styrka år 2016 med att ge ut flera olika laptops och surfplattor. Denna gång hade vi på Lux-Case tänkt att prata om Lenovo Tab 3 A7-10F! Lenovo gav Lenovo Tab 3 A7-10F en 7-tums IPS LCD-display med en upplösning på 600 x 1024 pixlar. Det känns inte så mycket men tar man vad den kostar i åtanke så är det inte så farligt. Lenovo Tab 3 A7-10F har också tagit del att använda sig av Android v6.0 (Marshmallow) vilket är väldigt positivt, men också så finns den i v5.0 (Lollipop) version. Den drivs av ett Mediatek chip och en Quad-Core 1.3 GHz processor som håller surfplattan vid liv och ger dess kraft. När det kommer till minnet, vilket brukar vara ganska viktigt för många, så har den ett 8 GB hårddisk med 1 GB RAM. Man kan utöka minnet om det inte är tillräckligt för en, med ett Micro SD-kort upp till 32 GB.

För er som har denna surfplatta, kan ni nu handla skal, fodral och tillbehör för Lenovo Tab 3 A7-10F. Du kommer kunna hitta skydd och andra praktiska tillbehör som kommer hjälpa ditt användande av din surfplatta beroende på vart du är och vad man använder den till. Gå in och kolla våra produkter för Lenovo Tab 3 A7-10F och beställ de produkter du kommer behöva för att förenkla ditt liv!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Tab 3 A7-10F - Skal

Som en gammal eller ny ägare av en surfplatta är det väldigt viktigt att skydda sin enhet av många skäll. För det första så kan det bli snabbt bli en dyr surfplatta om den går sönder och man vill få en reparerad eller om man väljer att köpa en ny. Sedan så kan den också snabbt bli ful om den har massa repor eller stötskador på. Därför är det viktigt att skydda sin surfplatta - och det kan du göra med ett skal! Här på Lux-Case kan du handla skal för Lenovo Tab 3 A7-10F i olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan är de tillverkade av olika material också för att ge olika typer av egenskaper. Köp ett skal här på Lux-Case för Lenovo Tab 3 A7-10F och använd din surfplatta på ett säkert sätt!

Lenovo Tab 3 A7-10F - Fodral

Ett alternativ av ett skydd för er som inte vill använda ett skal för att skydda er Lenovo Tab 3 A7-10F är ett fodral! Med ett fodral för Lenovo Tab 3 A7-10F som du kan hitta här på Lux-Case, kommer du kunna skydda din enhet mot slag, stötar, och repor runt hela surfplattan, men det som gör att ett fodral sticker ut jämfört med ett skal är att de är utrustade med ett stativ. Eftersom surfplattor är stora nog för att kunna kolla på film på, så är det väldigt praktiskt att kunna ha surfplattan lutad mot stativet och står helt av sig själv. Alla fodral som du hittar här för Lenovo Tab 3 A7-10F finns i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att ge Lenovo Tab 3 A7-10F en helt ny look, men även också så är fodralen tillverkad av olika lädermaterial att välja mellan. Ta en titt bland våra fodral och beställ ett idag och börja använd din surfplatta på ett bekvämare sätt!

Lenovo Tab 3 A7-10F - Tillbehör

Vad man behöver för tillbehör till en surfplatta kan variera beroende på vad man använder den till. Har man tänkt att ha med sig sin surfplatta i bilen så kan det vara bra att ha en bilhållare och billaddare till Lenovo Tab 3 A7-10F, så att du kan använda din surfplatta under hela resan. Har man tänkt att använda den utomhus så kan det vara bra att ha en Powerbank och en minihögtalare. Alla dessa produkter och mer kan du hitta här på Lux-Case för Lenovo Tab 3 A7-10F. Utforska vårt enorma utbud av tillbehör för Lenovo Tab 3 A7-10F och handla det du behöver. Du kommer få en mycket bättre upplevelse med din surfplatta!