Lenovo Tab 3 Plus 10

Lenovo Tab 3 Plus 10
Lenovo Tab 3 Plus 10

Nu har Lenovo kommit ut med en ny fräsch uppdatering av sin tidigare surfplattan Lenovo Tab 3 som fick det kreativa namnet Lenovo Tab 3 Plus. Här tänkte vi prata om vad man får med deras 10-tums version Lenovo Tab 3 Plus 10. Det man får är en surfplatta med en 10-tums Full HD-display med en upplösning på 1920 x 1200 pixlar och som med alla sina andra surfplattor så använder man Android som operativsystem. Lenovo Tab 3 Plus 10 drivs av en åttakärnig MediaTek 1.3GHz processor med 2 GB RAM. Du får också ett 32 GB lagringsutrymme där du kommer spara alla dina appar, bilder, filmer och spel, men om det behövs så kan du utöka lagringsutrymmet med ett microSD minneskort så att du kan ha fler appar, bilder, filmer och spel på din surfplatta. När du kollar på film eller ett videoklipp på Lenovo Tab 3 Plus 10 så används en dubbel högtalare som har Dolby Atmos® ljudteknik så att du kan få ett bättre ljud när du kollar på filmer och spelar dina spel.

Nu när Lenovo Tab 3 Plus 10 finns ute på marknaden så kan du nu också handla alla de skydd och tillbehör som du behöver för att skydda din enhet mot skador och så att du kan använda den på det sättet som du använder den på.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPad (2017) skal

När man använder en enhet så är det viktigt att man tar hand om den. Man är alltid extra försiktig med sin smartphone eller surfplatta när man får den, för att sedan inte använda den lika omsorgsfullt. Skaffa ett skydd till dina smartphones och surfplattor så behöver man inte vara lika orolig att den ska gå sönder. På denna plats så kommer man hitta produkter till iPad (2017), bland annat skal. Med ett skal till iPad (2017) så kommer man få ett stabilt skydd mot repor och stötskador, samtidigt om man också kommer få ett bättre grepp om enheten. Man kommer få ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten.

I vårt sortiment kommer man hitta en massa olika typer av skydd, skal ett av dom. Gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa ditt skydd till iPad (2017) här på Lux-Case!

iPad (2017) tillbehör

Inte nog med att vi på Lux-Case har en massa olika skal och fodral för surfplattor och smartphones, så har vi också en drös med tillbehör för dom också! I vårt sortiment av tillbehör kommer du kunna hitta portabla högtalare som du enkelt kan ansluta med din iPad (2017) via Bluetooth. Du kan även koppla ihop dem med en AUX-kabel så att du inte behöver slösa batterikraft på Bluetooth funktionen. Vi har också billaddare och bilhållare för iPad (2017), som gör det möjligt för dig att använda din surfplatta när du är i trafiken på ett smart och säkert sätt.

Vi har även laddare, kablar, hörlurar, skärmskydd och en massa andra tillbehör i vårt sortiment. Så besök oss idag och skaffa dina tillbehör här till iPad (2017)!

iPad 2017 skal - Lux-Case.se

Lux-Case iPad 2017 skal och tillbehör https://lux-case.se/apple-ipad-2017.html