Lenovo Tab 4 10

Lenovo Tab 4 10

Lenovo annonserade i februari 2017 att man kommer ut med nya surfplattor som kommer inta marknaden och en av dom är Lenovo Tab 4 10”. Som namnet säger kommer denna surfplatta med en 10-tums LCD-display som har en upplösning på 1280 x 800 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 149 pixlar per tum. Lenovo Tab 4 10” använder en fyrkärnig Snapdragon 425 processor med 2 GB RAM och som operativsystem får man Android version 7.0 (Nougat). När det kommer till minnet så får man ett lagringsutrymme på antingen 16 GB eller 32 GB beroende på vilken modell man väljer, men om lagringsminnet inte är tillräckligt för dig så kan man utöka minnet med hjälp av ett mikroSD minneskort. Den använder en mikroUSB v2.0 för laddning och som tur är så har den ett 3.5mm ljudport så att man kan ansluta sina hörlurar till surfplattan.

Nu när Lenovo Tab 4 10” finns ute så kommer du också kunna handla alla tillbehör du behöver och på Lux-Case kommer du hitta det. Här kommer du hitta skal, fodral och tillbehör till Lenovo Tab 4 10” så att du kan skydda surfplattan mot repor och andra skador, och för att kunna använda surfplattan på ett bättre och smidigare sätt.

Att man måste ta vara på sin surfplatta är något man måste göra och nu kan du göra det på ett nytt smart sätt med hjälp av ett skal till din Lenovo Tab 4 10”. Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal som kommer skydda din enhet mot repor och andra skador, och då skalen finns i så många olika färger och motiv att välja mellan så kommer du också få en ny snygg look till din surfplatta. Kolla in vårt sortiment av Lenovo Tab 4 10” skal och skaffa ett idag så att du vet att din surfplatta är skyddad!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Tab 4 10” skal

Att ha ett skydd till sin surfplatta är nästa A och O. De allra flesta har någon form av skydd för sin surfplatta och med god anledning. Surfplattor är tunna men tunga och kan lätt gå sönder om den skulle gå i backen. Allt handlar om man har tur eller otur. För att förbättra oddsen att surfplatta inte ska gå sönder kan du använda dig av ett skal. Här på Lux-Case kan du hitta en massa olika skal för Lenovo Tab 4 10” i en massa färger och motiv. Man får ett stabilt skydd mot stötskador och repor på bakhöljet och runt kanterna så att surfplatta förblir hel och fin. Skaffa ett skal idag för Lenovo Tab 4 10” här på Lux-Case.se!

Lenovo Tab 4 10” läderfodral

Det mest populära valet av ett skydd för surfplattor är ett fodral av flera olika anledningar. Först och främst så får man ett skydd mot slag, stötar och repor, på både framsidan och baksidan av surfplattan. Inte nog med det, så erbjuder ett fodral funktioner och egenskaper som ett skal inte kan ge, och det är då ett stativ! Stativet får du enkelt fram genom att simpelt veckla ihop fodralet och du kan då njuta av filmer och tv-serier utan att behöva hålla i surfplattan. Många använder sina surfplattor just för att kolla på filmer och serier, så en funktion som ett stativ kan då bli väldigt praktiskt och underlättande. Om du känner att ett fodral är något för dig, så skaffa ett idag här på Lux-Case! Du kommer hitta fodral med många olika färger och motiv, så det finns garanterat ett som kommer passa dig.

Lenovo Tab 4 10” tillbehör

Inte nog med att vi på Lux-Case har en massa olika skal och fodral för surfplattor och smartphones, så har vi också en drös med tillbehör för de båda. I vårt sortiment av tillbehör kommer du bland annat hitta portabla högtalare som du enkelt kan ansluta med din Lenovo Tab 4 10” via Bluetooth. Du kan även koppla ihop dem med en AUX-kabel men det man får är en högtalare som man kan ta med var som helst, till exempel ute på verandan på en varm sommardag. Vi har också billaddare och bilhållare för Lenovo Tab 4 10”, som gör det möjligt för dig att använda din surfplatta när du är i trafiken på ett smart och säkert sätt.

Vi har även laddare, kablar, hörlurar, skärmskydd och en massa andra tillbehör i vårt sortiment. Så besök oss idag och skaffa dina tillbehör här till Lenovo Tab 4 10”!