Lenovo Tab 4 8

Lenovo Tab 4 8
Lenovo Tab 4 8

När Lenovo visade upp sina nya surfplattor i februari 2017 så undrade man vad man skulle få se och nu har vi svaret. En av dessa surfplattor som visades upp var Lenovo Tab 4 8”, och precis som namnet säger så har den en 8-tums LCD-display som har en upplösning på 1280 x 800 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 189 pixlar per tum. Lenovo Tab 4 8” använder Android version 7.0 (Nougat) som operativsystem och med dess 2 GB RAM och dess fyrkärniga Snapdragon 425 processor får Lenovo Tab 4 8” sin kraft för att uppfylla sina krav. Lenovo Tab 4 8” har också ett lagringsutrymme på 16 GB eller 32 GB beroende på vilken version av Lenovo Tab 4 8” som man väljer, men du kommer med båda versionerna kunna utöka minnet upp till 256 GB. Du kommer kunna ta bilder och videoklipp med Lenovo Tab 4 8” 5 megapixel kamera som sitter på baksidan, och med dess framkamera på 2 megapixlar så kommer du kunna svara och prata videosamtal utan några problem.

Nu när Lenovo Tab 4 8” finns ute så kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till Lenovo Tab 4 8” så att du kan skydda din surfplatta mot skador och för att bättre kunna använda surfplattans funktioner.

Behöver du ett skydd till din surfplatta? På Lux-Case hittar du ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och på denna plats kommer du hitta skal till Lenovo Tab 4 8” som kommer hjälpa till att skydda din surfplatta mot repor och andra vardagliga skador. Skalen du hittar här är tillverkade av olika material och finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan för att styla surfplattan med. Kolla in vårt sortiment av Lenovo Tab 4 8” skal och köp ett skydd till din surfplatta idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Tab 4 8” skal

När man använder en enhet så är det viktigt att man tar hand om den. Man är alltid extra försiktig med sin smartphone eller surfplatta när man får den, för att sedan inte använda den lika omsorgsfullt. Skaffa ett skydd till dina smartphones och surfplattor så behöver man inte vara lika orolig att den ska gå sönder. På denna plats så kommer man hitta produkter till Lenovo Tab 4 8”, bland annat skal. Med ett skal till Lenovo Tab 4 8” så kommer man få ett stabilt skydd mot repor och stötskador, samtidigt om man också kommer få ett bättre grepp om enheten. Man kommer få ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten. I vårt sortiment kommer man hitta en massa olika typer av skydd, skal ett av dom. Gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa ditt skydd till Lenovo Tab 4 8” här på Lux-Case.se!

Lenovo Tab 4 8” läderfodral

Ett annat alternativ som skydd som man kan använda ett fodral, som kommer med en hel del praktiska egenskaper för att hjälpa en att bättre kunna använda sin surfplatta. Främst så får man ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om hela surfplattan, sedan kommer man också kunna använda fodralet som ett stativ för att enkelt och smidigt kunna använda surfplattan utan att behöva hålla i den. Alla fodral som finns här på Lux-Case är tillverkad av olika typer av lädermaterial som man kan välja mellan, och fodralen finns också i olika färger och motiv att välja mellan för att styla surfplattan med. Gå in och kolla bland alla våra fodral till Lenovo Tab 4 8” och skaffa din idag!

Lenovo Tab 4 8” tillbehör

Här på Lux-Case kommer man hitta en massa olika skydd för smartphones och surfplattor, men även så kommer man hitta en massa olika tillbehör som man kan använda till både surfplattor och smartphones. Bland annat så kommer man hitta högtalare till surfplattor i vårt sortiment av tillbehör till Lenovo Tab 4 8”. Högtalarna kan man ansluta både trådlöst och med kabel till Lenovo Tab 4 8” för att kunna spela upp ett bättre ljud på surfplattan. Även i vårt sortiment kommer man kunna hitta kablar, laddare, powerbanks, biltillbehör, stativ och en massa andra tillbehör som gör att man kan använda sin Lenovo Tab 4 8” för en massa roliga saker. Titta in våra produkter till Lenovo Tab 4 8” och skaffa dina favoriter idag!