Lenovo Tab 4 Plus 10

Lenovo Tab 4 Plus 10
Lenovo Tab 4 Plus 10

Början av ett år är alltid viktigt för företag att visa upp sin styrka för sina konkurrenter och nu har Lenovo visat upp sin. I februari 2017 annonserade Lenovo att man kommer släppa en ny surfplatta Lenovo Tab 4 10 Plus, som precis som namnet säger kommer med en 10-tums LCD-display med en 1920 x 1200 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 224 pixlar per tum. Som vanligt så använder man Android som operativsystem och inuti Lenovo Tab 4 10 Plus så är det version 7.0 (Nougat) som man får och Lenovo Tab 4 10 Plus drivs av en fyrkärnig 2.0 GHz Snapdragon 625 processor med 4 GB RAM som gör surfplattan snabb och effektiv. Lenovo Tab 4 10 Plus har ett lagringsutrymme på 64 GB som man kan utöka med hjälp av ett mikro-SD minneskort upp till 128 GB för den som behöver mer utrymme för spel och filmer.

Med att Lenovo Tab 4 10 Plus nu finns ute i butikerna så kommer du också nu kunna handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case, så att du kan skydda din surfplatta mot skador, men också bättre kunna använda surfplattan på olika sätt. Välkommen till Lux-Case och vårt sortiment av produkter för Lenovo Tab 4 10 Plus.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Tab 4 10 Plus skal

Som en gammal eller ny ägare av en surfplatta är det väldigt viktigt att skydda sin enhet av många skäll. För det första så kan det bli snabbt bli en dyr surfplatta om den går sönder och man vill få en reparerad eller om man väljer att köpa en ny. Sedan så kan den också snabbt bli ful om den har massa repor eller stötskador på. Därför är det viktigt att skydda sin surfplatta - och det kan du göra med ett skal! Här på Lux-Case kan du handla skal för Lenovo Tab 4 10 Plus i olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan är de tillverkade av olika material också för att ge olika typer av egenskaper. Köp ett skal här på Lux-Case för Lenovo Tab 4 10 Plus och använd din surfplatta på ett säkert sätt!

Lenovo Tab 4 10 Plus läderfodral

Ett annat alternativ som skydd för surfplattor är det populära valet som majoriteten väljer - fodral! Därför många ägare av en surfplatta väljer att ha ett fodral till sin surfplattor är att ett fodral är ett praktiskt alternativ som skydd, då fodral är utrustade med funktioner som ett skal inte har. Våra fodral till Lenovo Tab 4 10 Plus är utrustade med ett stativ så att du kan, utan att hålla surfplattan, kolla på filmer eller annat som inte kräver att man håller i surfplattan på ett bekvämligt sätt. Du kommer hitta hela tiden behöva hålla i surfplatta utan stativet kommer göra det åt dig. Även kommer ett fodral skydda din surfplatta mot slag, stötar och repor på både framsidan och bakhöljet. Våra fodral finns också i olika färger och motiv att välja mellan samt fodral tillverkade av olika typer av lädermaterial. Gå in och kolla bland våra fodral för Lenovo Tab 4 10 Plus och beställ din idag!

Lenovo Tab 4 10 Plus tillbehör

Vad man behöver för tillbehör till en surfplatta kan variera beroende på vad man använder den till. Har man tänkt att ha med sig sin surfplatta i bilen så kan det vara bra att ha en bilhållare och billaddare till Lenovo Tab 4 10 Plus, så att du kan använda din surfplatta under hela resan. Har man tänkt att använda den utomhus så kan det vara bra att ha en powerbank och en minihögtalare. Alla dessa produkter och mer kan du hitta här på Lux-Case för Lenovo Tab 4 10 Plus.

Utforska vårt enorma utbud av tillbehör för Lenovo Tab 4 10 Plus och handla det du behöver. Du kommer få en mycket bättre upplevelse med din surfplatta!