Lenovo Tab 4 Plus 8

Lenovo Tab 4 Plus 8
Lenovo Tab 4 Plus 8

Året har bara börjat men Lenovo har redan annonserat och lanserat flera stycken enheter och nu kommer deras nya surfplatta Lenovo Tab 4 8 Plus. Den kommer som namnet säger med en 8-tums display och har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 283 pixlar per tum. Lenovo Tab 4 8 Plus använder Android 7.0 (nougat) som operativsystem och får sin kraft från en Snapdragon 625 fyrkärnig 2.0 GHz processor och 4 GB RAM. Surfplattan kommer också med ett 64 GB lagringsutrymme som i sin tur kan utökas med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 128 GB så att du får plats med alla spel och filmer som du vill ha i surfplattan. Lenovo Tab 4 8 Plus finns att köpa i svart och vit färg.

Här på Lux-Case hittar du ett av Sveriges största sortiment av skal, fodral och tillbehör för smartphones och surfplattor, och på denna plats hittar du det till Lenovo Tab 4 8 Plus. Du kommer hitta allt du behöver till din surfplatta så att du kan skydda den mot skador och bekvämare kunna använda surfplattan. I vårt sortiment av tillbehör kommer du hitta allt från hörlurar och väskor till powerbanks så att du kan ladda din surfplatta vart du än är.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Tab 4 8 Plus skal

Surfplattor är en enhet som man ofta delar tillsammans med familjen och då är det inte lätt att veta att den inte kommer handskas rätt. Genom att ha ett skydd till sin surfplatta kommer du inte behöva vara lika orolig över att den kommer få några skador och då är det bra att du kollar in hos oss på Lux-Case. Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och här kommer du bland annat hitta skal för Lenovo Tab 4 8 Plus. Med ett skal till din Lenovo Tab 4 8 Plus så kommer du få ett stabilt skydd för baksidan och längs kanterna av surfplattan mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, samtidigt som skalet ger en ett mycket bättre grepp om surfplattan. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika typer av skal att välja mellan som finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan. Men skal är inte det ända typen av skydd som du kommer hitta här...

Lenovo Tab 4 8 Plus läderfodral

Är man ute efter ett mer praktiskt val av skydd att använda till sin surfplatta är ett läderfodral rätt väg att gå. Med ett läderfodral till din Lenovo Tab 4 8 Plus så kommer du få ett skydd runt om hela surfplattan mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, och med fodralens praktiska förmåga att kunna användas som ett stativ kommer du bättre kunna kolla på filmer och serier. Våra fodral kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan så att du kan styla om din surfplatta och har du tur så kan du hitta ett läderfodral som är designad med mer än bara ett stativ. Kolla in våra skydd som du kan använda till Lenovo Tab 4 8 Plus och glöm inte att kolla in alla våra tillbehör också för Lenovo Tab 4 8 Plus så att du kan använda den till så mycket mer.

Lenovo Tab 4 8 Plus tillbehör

Här på Lux-Case kommer du nu hitta en massa olika typer av tillbehör för Lenovo Tab 4 8 Plus som kommer hjälpa dig att bättre och smidigare kunna använda din surfplatta beroende på vilken funktion du ska använda den till. I vårt sortiment kommer du hitta skärmskydd, kablar, biltillbehör, väskor, högtalare, powerbanks och mycket mycket mer. Handla allt det som du behöver till din Lenovo Tab 4 8 Plus på Lux-Case.se!