Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book

Surfplattor som kan fungera som en laptop har man sett förut, men inte riktigt som Lenovos nya enhet. I 2016 kom Lenovo ut med Lenovo Yoga Book, en surfplatta som kan användas som en laptop med ett tangentbord som är både modern och elegant. Lenovo Yoga Book är utrustad med en 10-tums FHD IPS pekskärm som har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar som ger en klar bild och man kommer kunna njuta av HD-filmer. Lenovo Yoga Book drivs av en 1.44 GHz Intel Atom x5, Quad-Core processor och använder sig av Windows 10 som operativsystem. Enheten har ett RAM-minne på 4GB och sedan en hårddisk på 64GB som kan utökas med hjälp av ett mikro SD-kort upp till 128GB.

För dig som har en Lenovo Yoga Book så kan man nu handla skydd och tillbehör till enheten så att man kan säkert och smidigt använda hybrid surfplattan. Man kommer kunna hitta väskor till Lenovo Yoga Book så att man enkelt kan ta med sig den runt, samtidigt som den kommer skydda enheten mot skador och repor. Även har vi en massa tillbehör till Lenovo Yoga Book b.la. hörlurar, högtalare, Powerbank etc. Gå in och kolla bland våra produkter till Lenovo Yoga Book idag och skaffa det du behöver till din enhet!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Yoga Book - Skal

När man använder en digital enhet så är det viktigt att man tar hand om den och använder den varsamt. Vi på Lux-Case vill att man ska ta hand om sin enhet och därför gör det möjligt för så många som möjligt att skaffa ett skydd till sin enhet. På denna plats kommer man hitta alla våra skydd och tillbehör till Lenovo Yoga Book bland annat då skal. Med ett skal till en hybridsurfplatta som Lenovo Yoga Book så får man ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av surfplattan, samtidigt som man får ett bättre grepp om enheten. Alla våra skal till Lenovo Yoga Book finns tillverkade av olika material att välja mellan och skalen finns också i olika färger och motiv som man kan styla sin surfplatta. Men skal är inte det ända skydd som man kan använda.

Lenovo Yoga Book - Fodral & Väskor

Andra typer av skydd för Lenovo Yoga Book som man kan använda är ett fodral eller en väska. Med ett fodral till Lenovo Yoga Book så kommer man få ett heltäckande skydd för enheten samtidigt som tangentbordet också kommer vara skyddad. Även kommer man smidigt kunna använda enheten med hjälp av funktionen hos fodralet att bli ett stativ, så att man kan njuta av filmer och serier utan att behöva hålla i enheten. Även väskor har vi i vårt sortiment till Lenovo Yoga Book, så att man enkelt och smidigt kan ta med sig enheten vart man än ska. Dessa produkter är också ett jättebra skydd för en hybridsurfplatta som Lenovo Yoga Book. Se till att skaffa ett skydd till enheten

Lenovo Yoga Book - Tillbehör

I vårt sortiment till Lenovo Yoga Book så har vi inte bara skydd för enheten. Vi har även en massa olika typer av tillbehör som passar för både smartphones och surfplattor, så att man kommer kunna använda sin enhet på olika sätt. bland våra tillbehör kommer man bland annat hitta Powerbanks, som agerar som externa strömkällor så att man alltid kan ladda sin enhet vart man än är. Vi har också hörlurar i vårt sortiment som finns både som in-ear och on-ear modell, samt att de finns med kabel och helt trådlösa som ansluts via Bluetooth. En massa olika typer av tillbehör kommer du hitta i vårt sortiment, så besök oss idag och hitta dina skydd och extra produkter till Lenovo Yoga Book, här på Lux-Case.se!