Lenovo Yoga Tab 3 10

Lenovo Yoga Tab 3 10
Lenovos nya surfplatta Yoga Tab 3 är väldigt speciell i sitt sätt som bara Yoga Tabs har, ett inbyggt kickstand. Detta kickstand för det mycket enklare för en att t.ex. kolla på filmer, tv-serier eller om man bara ska använda internet för att leta upp ett recept. Det som dock är nackdelen med att surfplattan har ett kickstand är att den blir tyngre, vilket i sitt sätt gör att den har större chans att få en skada om man tappar den. Med detta i åtanke är det väldigt bra att skaffa sig ett skydd till surfplattan för att den just inte ska få någon skada men sedan också får du ett bättre grep om den. De skal som finns är på Lux-Case, Sveriges största utbud av mobiltillbehör, är av alla möjliga material som TPU, gummi, hårdplast, metall och mer. Det finns också högtalare och hörlurar här på Lux-Case för dig som vill förbättra för dig själv dina film och musik upplevelse om det så att du är själv eller om ni är flera stycken. Gå in och kolla, kom ihåg också att allt du handlar här på Lux-Case.se är det fri frakt på!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Lenovo Yoga Tab 3 10 Skal och Fodral

Det som Lenovo Yoga Tab 3 har som många andra surfplattor inte har, är ett inbyggt kickstand stativ. Detta stativ gör det enkelt för en att kolla på en film i soffan eller i köket. Det som Lenovo Yoga Tab 3 också har är fantastiska högtalare som sitter på framsidan som har Dolby Atoms teknologi för att ge ett rikt och klart ljud. Dessutom så har den en kamera som kan rotera 180-grader för att man ska kunna ta massa klara bilder. En sådan här fin surfplatta måste man ta hand om, och det kan du göra genom att använda ett skal eller fodral så att surfplattan inte får några repor eller mindre skador. Ett skal ger ett stabilt baktäckande skydd för din surfplatta. Det populäraste skalen som många väljer är TPU-skal, främst just för att förutom är jättebra skydd men också att man får ett stabilt grepp om surfplattan på grund av TPU-plasten. Andra skal som finns här på Lux-Case är bland annat Gummi och metall skal. Alla dessa skal finns i olika färger och mönster som man kan välja mellan. Är du inte den personen som inte tycker om skal kan man skaffa ett fint fodral istället. Med ett fodral så har du funktionen med ett stativ som Lenovo Yoga Tab 3 har. Tyvärr kommer man inte kommer man inte kunna använda det inbyggda kickstand:et på baksidan så därför kan ett fodral vara ett bra alternativ som skydd för att man får med funktionen av ett stativ så att du hands fritt kan kolla på film. Du kan hitta fodral i olika material som PU-läder och Litchi läder. Även finns fodral i olika färger och mönster som man kan välja mellan. Beställ ett fodral eller ett skal idag och beställer du innan klockan 17.00 så kommer vi skicka din beställning samma dag.

Lenovo Yoga Tab 3 10 Tillbehör

Med sitt inbyggda kickstand behöver Lenovo Yoga Tab 3 inte så himla mycket men en extra kabel kan vara ett bra tillskott till din enhet vare sig du behöver en extra eller bara om original kabel är för kort. Om du åker mycket bil i din vardag kan en bilhållare vara bra så att du snabbt och enkelt ska kunna använda din surfplatta. Andra tillbehör här på Lux-Case som du kan hitta är hörlurar, högtalare, stativ, billaddare och mycket mer. Kolla in Sveriges största utbud av mobiltillbehör och som en bonus erbjuder vi här på Lux-Case alltid fri frakt när du handlar.