Lenovo Yoga Tab 3 8

Lenovo Yoga Tab 3 8
Lenovo tog fram i oktober 2015 sin praktiska surfplatta Lenovo Yoga Tab 3 8-tum som kom med några väldigt praktiska egenskaper. Vi kan dock börja med dess skärm och prestanda. Denna Lenovo Yoga 3 har precis som namnet säger en 8-tum LCD skärm med en upplösning på 800 x 1280 pixlar och använder sig av Android v5.1.1 som operativsystem. Sedan har Lenovo Yoga Tab 3 8 ett Snapdragon 210 chip och den har också en Quad-Core 1.1 GHz. Lenovo Yoga Tab 3 8 har ett 16 GB internt minne med 1 GB RAM, men känner du att 16 GB är allt för lite batteri så kan man utöka detta med ett Micro SD-kort upp till 256 GB! Till det som gör Lenovo Yoga Tab 3 8 så speciell, det gäller då kameran som har en roterbar lens, som gör det enkelt att snabbt välja vad du vil fotografera eller filma med denna surfplatta. Sedan har Lenovo Yoga Tab 3 8 ett litet kickstand som också har inbyggda Dolby högtalare, som ser till att man kan bekvämt använda surfplatta utan att riktigt hålla i den.

För er som har denna surfplatta, så kan ni nu handla alla typer av skydd och tillbehör för Lenovo Yoga Tab 3 8, här på Lux-Case! Är du ute efter ett sätt att skydda skärmen på surfplattan, så kan du skaffa ett skärmskydd som hjälper till att skydda mot repor, fläckar och fingeravtryck så att displayen förblir ren och fin. Du kommer även hitta skal, fodral, hörlurar, väskor och en massa annat för Lenovo Yoga Tab 3 8 här på Lux-Case!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Yoga Tab 3 8” - Skal

Att ha ett skydd till sin surfplatta är nästa A och O. De allra flesta har någon form av skydd för sin surfplatta och med god anledning. Surfplattor är tunna men tunga och kan lätt gå sönder om den skulle gå i backen. Allt handlar om man har tur eller otur. För att förbättra oddsen att surfplatta inte ska gå sönder kan du använda dig av ett skal. Här på Lux-Case kan du hitta en massa olika skal för Lenovo Yoga Tab 3 8” i en massa färger och motiv. Man får ett stabilt skydd mot stötskador och repor på bakhöljet och runt kanterna så att surfplatta förblir hel och fin. Skaffa ett skal idag för Lenovo Yoga Tab 3 8” här på Lux-Case.se!

Lenovo Yoga Tab 3 8” - Fodral

Det mest populära valet av ett skydd för surfplattor är ett fodral av flera olika anledningar. Först och främst så får man ett skydd mot slag, stötar och repor, på både framsidan och baksidan av surfplattan. Inte nog med det, så erbjuder ett fodral funktioner och egenskaper som ett skal inte kan ge, och det är då ett stativ! Stativet får du enkelt fram genom att simpelt veckla ihop fodralet och du kan då njuta av filmer och tv-serier utan att behöva hålla i surfplattan. Många använder sina surfplattor just för att kolla på filmer och serier, så en funktion som ett stativ kan då bli väldigt praktiskt och underlättande. Om du känner att ett fodral är något för dig, så skaffa ett idag här på Lux-Case! Du kommer hitta fodral med många olika färger och motiv, så det finns garanterat ett som kommer passa dig.

Lenovo Yoga Tab 3 8” - Tillbehör

Inte nog med att vi på Lux-Case har en massa olika skal och fodral för surfplattor och smartphones, så har vi också en drös med tillbehör för de båda. I vårt sortiment av tillbehör kommer du bland annat hitta portabla högtalare som du enkelt kan ansluta med din Lenovo Yoga Tab 3 8” via Bluetooth. Du kan även koppla ihop dem med en AUX-kabel men det man får är en högtalare som man kan ta med var som helst, till exempel ute på verandan på en varm sommardag. Vi har också billaddare och bilhållare för Lenovo Yoga Tab 3 8”, som gör det möjligt för dig att använda din surfplatta när du är i trafiken på ett smart och säkert sätt. Vi har även laddare, kablar, hörlurar, skärmskydd och en massa andra tillbehör i vårt sortiment. Så besök oss idag och skaffa dina tillbehör här till Lenovo Yoga Tab 3 8”!