Lenovo Yoga Tablet 8

Lenovo Yoga Tablet 8
Tillbehör, skal och fodral till Lenovo Yoga Tablet 8 i fler toner, stilarter och gestaltning än du någonsin kommer att drömma om. De viktigaste egenskaperna för ett skal eller fodral är att de håller din surfplatta hel och ren. Men näst viktigast är hur tilldragande den/det är utseendemässigt! Vi har urläckra varianter för dig att beskydda och försnygga din tablet med! Sedan kan du fortsätta rusta upp den med allehanda Lenovo Yoga Tablet 8 tillbehör. Styluspennor, displayskydd, väskor, laddare, gadgets, hörlurar, biltillbehör, USB-kablar och mini-högtalare är bara några av de tablettillbehör för Lenovo Yoga Tablet 8 vi har här, med fri frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lenovo Yoga Tablet 8 Fodral

Det här är surfplattan som är lillebror till den två tum större varianten som också kallas Yoga. Namnet kommer från dess flexibilitet, eftersom den unika designen tillåter den att stå upp, ligga ner eller hållas i handen utan några extra tillbehör. Det betyder dock inte att det finns andra fördelar med tillbehören så som våra fodral till Lenovo Yoga Tablet 8! Om du klär den i ett av dem så har den ett gott skydd emot sådant som kan repa eller smutsa ned den, på samma gång som du ger den ett snyggt och unikt utseende. De passar till och med trots den cylindriska bottenkammaren, där det massiva batteriet med 6000 mAh sitter. Om du gillar äkta skinn så kan du hitta underbara Lenovo Yoga Tablet 8 läderfodral här hos oss, som kan ha pennhållare, kortfickor och andra finesser! För ett enklare sätt att hålla plattan fri från skavanker är såklart...

Lenovo Yoga Tablet 8 Skal

En fördel över fodral är att dessa är diskretare i sitt utförande, men kan vara mer extrema i sitt utseende! Det finns bemönstrade skal till Lenovo Yoga Tablet 8 som inte liknar något annat, det finns skal med tryck som föreställer allt från tecknade figurer till historiska platser till dödskallar. Vi ser till att vårt utbud är Sveriges största, så att alla ska kunna hitta något som passar deras attityd och smak. Om du köper ett billigt Lenovo Yoga Tablet 8 skal av hög kvalitet så blir Mediatek-chippet inuti surfplattan mycket säkrare, tillsammans med den fyrkärniga processorn Cortex-A7 på 1.2 GHz. Du skyddar även hårddiskens 16 eller 32 gigabytes lagringsutrymme och den gigabyte som finns tillgänglig som arbetsminne. Glöm inte heller bort att kameran på 5 MP går att använda även om du har ett av våra fodral eller Lenovo Yoga Tablet 8 skal på! De blockerar inga uttag, knappar eller dylikt.

Lenovo Yoga Tablet 8 Displayskydd

Som du kanske hör på namnet är skärmen 8” stor. Den har upplösningen 800 x 1280 pixlar, vilket ger en pixeldensitet på cirka 189 ppi. Det finns surfplattor med fler pixlar per tum, men denna lär inte göra dig besviken. För att glaset som sitter över displayen ska hållas vackert föreslår vi ett Lenovo Yoga Tablet 8 skärmskydd, som du helt enkelt klistrar fast över glaset. Det kan göra så att du undviker rispor och jack i all oändlighet! Om en riktig olycka sker så behöver du bara byta plasten istället för glaset, vilket både är mycket lättare och mycket billigare.

Lenovo Yoga Tablet 8 Tillbehör

För att få ut det mesta av din surfplatta föreslår vi att du utrustar den med en mängd accessoarer, så som en matchande stylus, ett par hörlurar för privat lyssning, en mini-högtalare för delad lyssning, en bilhållare för sommarens roadtrip, en extra USB-laddare till kontoret, eller kanske något helt annat? Alla tillbehören du finner hos oss får du med gratis frakt!