Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Lenovo

Lenovo

Denna Kinesiska tillverkare är bäst känd för sina laptops, med hög prestanda och lågt pris. År 2013 är starten för deras satsning på marknaden för smartphones. Lenovo börjar släppa mobiler med samma pris-till-prestanda-ratio som sina laptops, det vill säga billiga prislappar för en fullduglig produkt som kan konkurrera med mobiljättarna. Här på Lux-Case.se diskriminerar vi inte mellan företag, utan erbjuder det största möjliga utbudet för dig som konsument! Detta gäller även Lenovo-tillbehör, så här är din portal för en värld av möjligheter när det gäller att accessoera din smarttelefon. Modeller som S820, S920 och K900 har hos oss ett hem för massvis av tillbehör. Du kan hitta sånt som displayskydd till Lenovo S920, mobilskal till Lenovo K900 och laddare till Lenovo S820. Alla fodral, skal, USB-laddare, sportarmband, bilstativ och så vidare till Lenovo finns i mängder av färger, former och designer. Just för att du ska kunna hitta något som passar dig och kanske matchar din outfit eller bilens interiör? Vi har röda, blåa, gröna, gråa, svarta, vita och brokiga tillbehör till alla modeller. Så om du söker något specifikt, som ett lila silikonskal till Lenovo S820, S920 eller K900 kan du hitta det här! Du kanske föredrar ett gult fodral till Lenovo K900 av äkta läder, med en magnetflärp, kortficka och flipstativ? Här hittar du alla tänkbara valmöjligheter och mer. Skal och tillbehör till Lenovo S820, S920, K900 är tillgängliga här till ett lågt pris, med snabb leverans och gratis frakt.

Bläddra igenom tillbehör för alla Lenovo produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Lenovo

Lenovo expanderar sin produktlinje till smartphone-världen i rask takt, med många nya modeller. Tidigare kända för sina prisvärda laptops, nu vill de förtjäna samma rykte inom mobiltelefoni. Vi på Lux-Case.se tänker som vanligt erbjuda Sveriges största utbud av tillbehör till Lenovo. Så om du har en av deras populära modeller, som K900, S820 eller S920 kan du hitta massvis av tillbehör här! Vi har sånt som gör din telefon mer hållbar, sånt som gör den mer stöttålig, sånt som gör den vackrare, sånt som gör den coolare, sånt som gör den grönare, sånt som gör den mer portabel, sånt som gör den mer anpassad för situationen, sånt som gör den blåare, sånt som laddar den och sånt som bara är för skojs skull. Så ta en ordentlig titt i vår webshopp och fynda bland en uppsjö av accessoarer till Lenovo-telefoner!

 

Skal

Vi har skyddande, stilenliga mobilskal till Lenovo. Skalen fungerar som en sköld för din telefon och kan vara utsmyckade med läckra designer, starka färger och detaljer som ädelstenar och knappar. Klä din telefon i ett skyddsskal från Lux-Case.se och du slippper oroa dig över att den ska gå sönder för minsta lilla. Du kan skaffa ett rött silikonskal med stötdämpande och halkfria egenskaper, som är dessutom är anti-statiskt och luktfritt. Silikonet ger ett överlägset grepp om din mobiltelefon. Om du föredrar det så kan du istället välja ett metallskal, som en aluminium-bumper till din Lenovo. Dessa sitter som en krans kring din smartphones kanter och skyddar den när den faller i marken. Ett populärt alternativ är våra hårdplastskal med ett schysst tryck på, en figur, färg eller form som representerar en del av din personlighet. För att vara extra säker föreslår vi ett displayskydd till Lenovo, som förhindrar att skärmen blir repad, nedsmutsad eller kladdig.

 

Fodral

Ett annat val är våra fodral till smartphones. Till skillnad från skalen täcker dessa hela telefonen, oftast med en så kallad "flip"-lucka, som täcker skärmen när du inte använder din mobiltelefon. Vi har fodral som är tillverkade i äkta läder, för den där extra lyxiga känslan av exklusivitet. Ett läderfodral till Lenovo i svart, äkta koskinn ger din telefon en exekutiv look som är svår att slå. Det finns såklart många fler färger att välja bland, vi har lila, vita, bruna, gråa och blåa läderskal. Alla färger, faktiskt. Till och med orange. Vissa fodral kan på någon sekund konverteras till ett stativ, vissa har insydda fickor för dina kreditkort, eller kanske busskortet?

 

Tillbehör

När du har klätt din telefon i ett luxuöst skal eller fodral från Lux-Case.se så finns det fortfarande mer att upptäcka. Eftersom vi säljer all kringutrustning och erbjuder många kombinationer av kulörer och stilar, så kan du lätt hitta tillbehör till Lenovo som matchar mobilskalet. Ett gult skal kan du komplettera med en gul USB-kabel, en gul USB-laddare, ett par gula hörlurar och ett gult stativ till din Lenovo-mobil. Om du är hurtig av dig kan du skaffa sportarmband för joggingrundan. För bilturen har vi massvis av biltillbehör, så som bilstativ och billaddare. Cykelhållare för cyklisten och mini-högtalare för den portabla festen. En härlig påse eller väska att bära telefonen (och utrustningen?) i kan även erbjudas här på Lux-Case.se! Allt med gratis frakt!