Leverans och Returrätt - Lux-Case.se

Frakt:

Alla leveranser sker normalt med svenska Posten och utförs i enlighet med deras gällande regler för respektive fraktsätt. Om du har valt det kostnadsfria leveransalternativet är leveranstiden 2-5 arbetsdagar. Har du valt leverans med A-post är leveranstiden 1-2 arbetsdagar. Om leveransen av någon anledning försenas så blir du alltid informerad om det via e-post. Vid utsålda varor kommer du meddelas direkt och din betalning återbetalas av oss.

Byten:

Om du vill byta din produkt mot någon annan artikel hos oss på Lux-Case.se, vänligen följ anvisningarna för returneringar, vilket är beskrivet nedan. Glöm inte inkludera en lapp med dina kontaktuppgifter samt vilken produkt du skulle vilja byta till.

Returneringar:

Om kunden häver ett köp har denne rätt att få pengarna tillbaka inom 30 dagar, från att vi meddelats om att ordern har hävts. Om du vill returnerna din produkt, skall det göras inom 30 dagar efter ditt köp på Lux-Case.se. Du måste skicka tillbaka varan/varorna till följande adress:

 WePack AB
Volframgatan 3
21364 Malmö
Sverige

 

Alla varor måste returneras i sitt ursprungliga, oanvända skick. Du bör skicka artiklarna ansvarsfullt packade, tillsammans med en kopia på kvittot. Vänligen specificera om du vill använda dig av din ångerrätt och få pengarna tillbaka, eller om du vill byta varan till någon annan artikel från Lux-Case. Om du använder dig av ångerrätten får du pengarna tillbaka så fort vi har mottagit varan och haft möjlighet att granska den. Betalningen kommer utfärdas till det ursprungliga kreditkortet/betalningsmetoden som användes för inköpet. Vi föreslår att du omsorgsfullt packar varan och skickar den med Prioritetsförsändelse för att vara på den säkra sidan. Vi skulle även uppskatta om du kan ge oss feedback på varför du önskar att returnera varan.