LG G Flex

LG G Flex
Tillbehör, skal och fodral till LG G Flex, den nya telefonen med böjd skärm och självläkande baksida. Flera nya tekniker ingår i den här smartmobilen och vi har tillbehören som behövs för att fullända den! Först på schemat står säkerhet och för det kan vi bistå med diverse fodral och LG G Flex mobilskal, som passar utmärkt, trots den krökta formen. Förhöjd stryktålighet är dock endast en av fördelarna med skalen och fodralen, du kan även personanpassa din telefons utseende och funktionalitet! Sedan kan du vidare expandera dess stil och användningsområden med stativ, bilhållare, USB-laddare, styluspennor och massvis av andra LG G Flex mobiltillbehör!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG G Flex Skal

Det sägs att böjliga OLED-skärmar är på väg att bli en stor grej, både bland TV-apparater och mobiltelefoner. Här har sydkoreanska LG verkligen slagit till på det böjda konceptet och gjort en bananliknande lur med en rejäl krökning. Den riktiga frågan är om det bara är en gimmick, eller om det faktiskt har sina fördelar? Våra LG G Flex skal passar trots dess ovanliga utförande, så du kan hålla böjen lika fräsch som dagen du köpte den! Enligt LG ska formen göra så att mikrofonen förstärks, genom att den förs närmare munnen. Välj mellan blåa, gråa, svarta, gula, lila och brokiga mobilskal till LG G Flex. Alla andra färgnyanser kan också hittas, samt alla skalen med diverse tryck och mönster på. Det lättaste sättet att både förfina och bevara sin smartphone på är helt klart med ett LG G Flex skal, eller möjligtvis ett...

LG G Flex Fodral

Till och med dessa schyssta höljen kan böjas till att passa perfekt för din smarta moböjl. De flesta är handgjorda i antingen PU-läder eller äkta skinn, välj vad som passar dig bäst och du har ett fodral till LG G Flex som kan imponera och prestera utöver dina förväntningar! På tal om prestanda så har den här smartmobilen mycket att erbjuda, eftersom den är utrustad med Qualcomm Snapdragon 800. Den har en fyrkärnig processor, Krait 400, på 2.26 GHz och 2 GB i RAM-minne. Ett skal eller LG G Flex fodral kan hålla dessa komponenter i sitt nyskick, plus att grafikkretsen Adreno 330 kan rendera grafik som aldrig är sig lik! Grafiken renderas alltså på en böjd skärm, så nu är det dags att diskutera den!

LG G Flex Displayskydd

Som om det inte vore nog att den är konkav är den dessutom 6” stor och upplöst i HD (720 x 1280 pixlar) med en pixeldensitet på ~245 ppi. Den är av typen P-OLED, vilket ger fantastisk skärpa och färgåtergivning. Håll den repfri med våra displayskydd till LG G Flex, så kan du fortsätta se på film på det nya viset, som LG påstår påminner om en IMAX-upplevelse. Detta speciellt om du, med hjälp av ett stativ, håller din smartphone i rätt vinkel med hjälp av ett stativ. Men mer om det efter att du har skaffat ett LG G Flex skärmskydd.

LG G Flex Mobiltillbehör

Kategorin som håller alla fantastiska attiraljer till LG G Flex är just denna. För allt från USB-kablar, laddare och hörlurar till bilhållare, cykelhållare och sportarmband. Använd din telefon på fler sätt än du tidigare trodde var möjligt (eller böjligt), förenkla ditt bruk på många olika vis och försköna dess utseende med alla våra tillbehör, fodral och skal till LG G Flex!