LG G Flex2

LG G Flex2
Skal, fodral och tillbehör till LG G Flex2.Vi har ett mycket stort sortiment av olika mobiltillbehör som du nu kan ta del av till mycket förmånliga priser, alla våra LG G Flex2 tillbehör, skal och fodral är av mycket hög kvalité. Om du köper en eller flera av våra produkter så kommer de skickas hem till dig utan att du betalar någon fraktkostnad. Du kan hitta stativ, hållare, displayskydd, cykelhållare eller varför inte en mini-högtalare? Oavsett vad du letar efter till din telefon så kommer du antagligen hitta det här! Så tveka inte längre, köp dina dröm tillbehör redan idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till LG G Flex2

LG G Flex2 skal. Har du spenderat dagar på att leta efter det perfekta skalet till dinLG G Flex2 på nätet? Nu har du kommit till rätt lilla hörn av webben, vi har nämligen nordens största sortiment av mobiltillbehör här på Lux-Case.se. Skal är ett av de lättaste och mest prisvärda sätten att skydda din dyra lilla elektroniska vän från alla faror som finns i omgivningen. Men en skal har en stor svaghet, de lämnar nämligen en av din mobils mest sårbara områden helt oskyddade, det är så klart skärmen jag pratar om, så för att ge den mobil skyddet den förtjänar så bör du utöver skalet även skaffa dig ett displayskydd. Om du använder kombinationen av ett av våra hög kvalitets skal och ett displayskydd så kommer din LG G Flex2 hållas helt säker från de flesta skador.
skal kommer i olika material, kommer nämna några av dem här:

  1. TPU skal, dessa är mjuka, liknar silikon skalen, erbjuder mycket bra skydd vid fall eller andra typer av liknande skador, mycket bra absorberings förmåga med andra ord.
  2. Plast skal, om du liknar TPU skalet vid en kudde som dämpar ett fall så är plastskalet mer som en sköld för din telefon
  3. Metall skal, Liknar plast i sina egenskaper, men agerar som en mindre flexibel sköld.

Fodral påsar & väskor

Fodral till LG G Flex2. Om du inte tycker att ett skal är riktigt din grej, så kan du to och skaffa något av våra heltäckande skydd.
Ett fodral erbjuder bra skydd samtidigt som funktionalitet behålls, har ofta olika inbyggda funktioner som till exempel korthållare, eller en flik du kan vika till ett stativ så du inte alltid behöver hålla din LG G Flex2 i din hand. Finns även modeller som har en smartview funktion, detta innebär att en liten del av skärmen är synlig genom skalet, så du kan se vad klockan är samt se dina meddelande och liknande.

Väskor och påsar erbjuder ännu mer skydd än vad ett fodral gör, men de har inte samma höga funktionalitet. Om du till exempel skall ut och resa eller göra andra aktiviteter som kräver ett exceptionellt skydd för din ömtåliga lilla elektroniska kompanjon. Dessa kommer i olika modeller, allt från simpla påsar, till väskor som ser precis ut som vilken handväska som helst, men är designad speciellt för din LG G Flex 2.

Varför tveka, köp idag och få alla dina varor sända hem till dig utan att betala någon frakt!