LG G Pad 10.1

LG G Pad 10.1

Skal, fodral och tillbehör till LG G Pad 10.1. Köp tillbehör till din smartphone med praktiska attiraljer som silikonskal, stativ, billaddare och sportarmband, samt gör den mer hållbar med ett skal! Lux Case erbjuder ett enormt sortiment av mobilskal till LG G Pad 10.1. Vårt stora utbud innehåller allt du kan tänkas behöva för att skräddarsy din telefon i form av LG G Pad 10.1 skal och andra tillbehör så att den känns personlig, säker och framhäver din stil. Alla våra varor skickas helt fraktfritt hela vägen hem till dig! Vi har just nu en mängd olika erbjudanden som kan spara dig hundralappar!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Skal till LG G Pad 10.1

LG G Pad 10.1 skal. Ingen mobil bär få vara utan skydd av något slag, skal är det billigaste alternativet, ett skal kan antigen agera som ett pansar, eller som en stötabsorberande hinna till din telefon, beroende på vilket material du bestämmer dig för att skaffa, ett skal i hård plast, aluminium eller annan metall kommer hamna i sköld kategorin, medans ett TPU skal hamnar i den stötabsorberande. Så det är viktigt att du noggrant tänker efter vilket typ av skydd din LG G Pad 10.1 behöver innan du handlar. Glöm sen inte heller våra rabatter, vi har just nu massor av mycket bra rabatter, till exempel vår mängdrabatt. Mängdrabatten vi har innebär att desto fler varor du köper på en gång, desto lägre blir priserna! Om du köper futtiga två varor har du redan 15 procents rabatt! Om du köper tre varor så ger vi dig 20 procents rabatt, och fyra kommer att ge dig 25 procent! Fem varor och vi är uppe på 30 procent, och sen för 6+ så kommer du att få otroliga 35 % RABATT!

Fodral påsar o väskor

Fodral till LG G Pad 10.1. Tycker du att ett skal är lite för klent? Oroa dig inte, vi har produkter också för den som vill ha annat an skal! Vi har en rad heltäckande skyddsprodukter, som till exempel fodral, väskor och påsar till din smartphone. Alla dessa produkter kommer att skydda din telefon mycket mer än vad ett klent litet skal skulle kunna göra. Ett fodral i flip design , ger ett skydd för hela din telefon, samtidigt som de oftast erbjuder extra funktionalitet som inbyggda korthållare eller stativ funktion, med mera. En påse erbjuder till och med mer skydd än ett fodral, men är inte lika funktionell, om du skall ut på en resa, eller bara känner att du vill ha den mobil helt söker så är en påse rätt val. Kanske är en moderiktig väska mer din sak? Med våra väskor får du ett lätt och mycket snyggt sätt att transportera din telefon samtidigt som den kommer att hållas helt säker, de kan se ut som vilken handväska som helst för att passa till din outfit.

Tillbehör och gadgets

Allt annat roligt till LG G Pad 10.1. Vi på Lux Case har en stor mängd av olika tillbehör till din LG G Pad 10.1, alla skickas naturligtvis hem till dig helt utan fraktkostnad, om du beställer innan 17 så skickar vi redan samma dag, du kan kontakta vårt support team varje vardag mellan 10 och 16.