LG G Watch R W110

LG G Watch R W110

Det finns många olika typer av Smartwatches nu för tiden. Alla har sina olika designer och utseenden. LG valde att gå efter en blandning av de båda. Vissa väljer att bara satsa på själva enheten, inte riktigt hur den ser ut. Andra Smartwatches väljer man design och still före enheten så att den sitter bra och ser snygg ut på handleden. LG valde med LG G Watch R W110 att som sagt blanda båda, Man har en rund skärm för att få Smartwatchen att se ut som en klocka och remmen är klassisk som vanligt. Vi här på Lux-Case står för både och. Enheten ska vara kraftig men ska se snygg ut också. Därför erbjuder vi här på Lux-Case lösningar för att man ska kunna behålla sina enheter utan att dom går sönder med skal och andra tillbehör. Du kan hitta andra remmar om du vill piffa till den lite extra och så har vi kablar om du behöver komplettera med det. Kika in vad du kan komplettera med till din LG G Watch R W110 och ha alltid i baktanke att vad du än handlar är det alltid gratis frakt.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

LG G Watch R W100

I samband med att LG lanserades och släppte LG Watch Urbane så släppte även LG: LG G Watch R W100. Även den precis som LG Watch Urbane har en rund skärm för att smartwatch:en ska se ut som en vanlig klocka. Skärmen är en 1.3-tum P-OLED skärm med en upplösning på 320 x 320 pixlar, det gör det inte till den största skärmen men vad kan man få när det är en rund display som LG G Watch R W100 har. Dessutom kan man byta handledsremmen precis som man vill om man inte är nöjd med färgen eller om din nuvarande handledsrem ser sliten ut. Sedan har G Watch R W100 ett inbyggt 410mAh batteri som håller upp till 48 timmar men det som gör också batteriet extra speciellt är att när batteriet är helt slut så blir den full laddad efter bara 30 minuter för att sedan hålla ytterligare 48 timmar.

LG G Watch R W100 - Skydda din skärm

Nu kan du äntligen hitta skydd till LG G Watch R W100 här på Lux-Case.se, Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor, även nu också till smartwatches. Det som är speciellt med skydd för smartwatches är att det inte är något skal av något slag utan det är skydd för skärmen endast. På en smartwatch är skärmen det allra viktigaste speciellt när själva armaturen redan ger ett stabilt skydd för skärmen. Det själva skärmskyddet gör är att håller skärmen hel och fin och fri från repor. Dessutom har skyddet en beläggning som gör att fettfläckar och fingeravtryck inte kommer synas på skärmen så att du kan se innehållet på skärmen utan några störande fläckar. Gå in och kolla nu och skaffa dig ett skydd till din LG G Watch R W100 idag!

LG G Watch R W100 - Komplettera till din smartwatch nu!

Tillbehör kan ofta vara svåra att hitta, men inte längre! Nu kan du hitta här på Lux-Case.se, Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och nu också smartwatches. Se till att göra din LG G Watch R komplett med tillbehör här ifrån oss. Du kan nu hitta armbandsremmar för din LG G Watch R W100 som finns i olika färger så att du kan styla till den så att den passar dig perfekt. Även andra tillbehör kan du hitta här så gå in och kolla idag! Lux-Case.se ger dig även FRI FRAKT när du handlar oavsett hur mycket du än handlar och beställer du innan klockan 17 så skickar vi din order samma dag!