LG G Watch W100

LG G Watch W100

Det finns många olika typer av Smartwatches nu för tiden. Alla har sina olika designer och utseenden. LG valde att gå efter en blandning av de båda. Vissa väljer att bara satsa på själva enheten, inte riktigt hur den ser ut. Andra Smartwatches väljer man design och still före enheten så att den sitter bra och ser snygg ut på handleden. LG valde med LG G Watch W100 att som sagt blanda båda man har den klassiska stilen på enheten med en fyrkantig skärm men har en stilren rem som gör att den ser otroligt snygg ut. Vi här på Lux-Case står för både och. Enheten ska vara kraftig men ska se snygg ut också. Därför erbjuder vi här på Lux-Case lösningar för att man ska kunna behålla sina enheter utan att dom går sönder med skal och andra tillbehör. Du kan hitta andra remmar om du vill piffa till den lite extra och så har vi kablar om du behöver komplettera med det. Kika in vad du kan komplettera med till din LG G Watch W100 och ha alltid i baktanke att vad du än handlar är det alltid gratis frakt.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

LG G Watch W100

LG har lanserat en del smartwatches under åren och år 2014 lanserade LG sin nyaste LG G Watch W100. Dom valde att gå efter en mer Smartwatch look för sin LG G Watch W100. Den har en fyrkantig skärm på 1.65-tum med en upplösning på 280 x 280 pixel med en pixel densitet på 240 pixel per tum. Den drivs av en Quad-core 1.2 GHz Cortex A7 och har en batteri tid på upp till 24 timmar. Man undrar alltid vad är det man kan göra med en smartwatch? Svaret är mer än vad man tror. LG G Watch W100 har funktioner med MP3-spelare, göra telefon samtal, kolla på bilder och mer. Du kan dessutom ställa in exakt hur den ska se ut på startskärmen så att du har alla de funktioner du använder mest som gör det enklare för dig att använda din smartwatch.

LG G Watch W100 - Skydd för din klocka

Nu kan vi här på Lux-Case stolt säga att vi har utökat Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör även sträcker sig till smartwatches också. Nu kan du hitta det skydd du behöver till din LG G Watch W100 så att den är hel och fin utan repor. Du kan nu handla skärmskydd till LG G WatchW100. Skärmskyddet är något mer slagtåligt för smartwatches än för smartphones och surfplattor då det är större risk att vi stöter något med vår smartwatch än med en smartphone. Skärmskyddet är rep och slagtålig så att du inte får några repor på skärmen samt att den är explosionssäker också vilket gör att skyddet inte går sönder i tusen bitar. Så nu behöver du inte oroa dig för att skärmen ska bli repig eller smutsig.

LG G Watch W100 - Behöver du en ny armbandsrem?

Även kan du också handla alla de tillbehör du behöver till din LG G Watch W100. Har ditt armband börjat slitas ut så finns det nu nya armbandsremmar du kan beställa så att du kan fortsätta använda din klocka. Dem kommer dessutom i olika färger så du kan välja antingen din favorit färg eller vilken som passar bäst med dina kläder. Beställ idag och du får leveransen inom 1-3 arbetsdagar! Beställer du också innan klockan 17:00 på en vardag kommer vi skicka din order samma dag och du får också FRI FRAKT på allt du handlar, så handla idag!