LG G2 Mini

LG G2 Mini

Nu kan du äntligen maximera din mini med hjälp av tillbehör, fodral & skal till LG G2 Mini! Det behöver inte vara en blygsam variant av sin storebror om du har rätt mobiltillbehör. Ett LG G2 Mini skal kan exempelvis göra den mer robust, blåsa nytt liv i den med färska färger och individanpassa telefonen. Detsamma gäller våra lyxiga LG G2 Mini fodral av läder. Efter du har valt ett eller fler av dessa är det slutligen läge att spana på tillbehör till LG G2 Mini, vilka sträcker sig från biltillbehör och hörlurar till stativ och handväskor. Om du har den stora versionen av denna telefon kan du vända dig till: LG G2 - Skal, Fodral & Tillbehör

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG G2 Mini Skal

Som du säkert vet kommer den här mobilen med helt ok hårdvara och det är ditt jobb att hålla den säker. Ett LG G2 Mini skal hjälper dig en bra bit av vägen mot en trygg telefon. Säkerheten först, brukar man säga, men när det gäller mobilskal är det faktiskt helt ok att gå efter utseendet i första hand. Hur kommer det sig? Jo, ett skal till LG G2 Mini kommer att öka dess hållbarhet många gånger om, oavsett vilket skal det är. Visst är TPU-skal och silikonskal för LG G2 Mini extra stötabsorberande, halksäkra och fettresistenta, men det betyder inte att ett vanligt plastskal ger dig sämre försvar. Den sortens G2 Mini-skal kan dessutom ha större valmöjlighet när det kommer till dess utseende. Tack vare en stor och slät yta på bakskalet är det enkelt att dekorera skalen med smycken, mönster, tigerränder och annat skoj. Skal av silikon kan, å andra sidan, vara formade som djur och figurer – Om du gillar sånt! Alla skal till LG G2 Mini får gratis frakt hem till dig, så om du vill beställa då och då är det inga problem!

LG G2 Mini Fodral

Även om din smartphone är den centrala delen så kan tillbehör så som ett fodral till LG G2 Mini även vara en del av showen, kanske rent av stjäla den! Deras estetiska utseenden varierar vilt, du kan t.ex. köpa klassiskt utförda läderfodral i en enda eller kanske två färger, med en praktisk knapp för att hålla locket stängt. Du kan även införskaffa ett galet LG G2 Mini-fodral i en stark, strålande färg, med knasiga ränder och en magnetflärp istället för knapp! Fodralen kan vara handtillverkade av äkta skinn, av slitstarkt PU-läder, av något trevligt tyg eller av neopren! Vilken sorts fodral du till slut väljer är din ensak, men vi på Lux-Case.se har en förkärlek för de äkta läderfodralen och G2 Mini fodral med en insydd plånbok att lagra kredit- och ID-kort i.

LG G2 Mini Tillbehör

Tänk inte på tråkiga tillbehör, mumsa istället på alla dessa mobiltillbehör till LG G2 Mini, som öppnar upp nya möjligheter för dig och din telefon. Du kan göra roliga färgkombinationer och blåsa nytt liv i luren varenda dag om du har rätt LG G2 Mini tillbehör! Mixa/matcha färger och stilar bäst du vill, men du skulle kunna köpa vartenda mobiltillbehör i samma färg. Ha ett rött mobilskal, ett par röda hörlurar, en röd USB-kabel med röd laddare, ett rött stativ och en röd handledsrem med bling-bling. Till exempel. Fri frakt på vartenda skal, fodral och tillbehör för LG G2 Mini i hela butiken!