LG G2 Skal

LG G2 Skal
Nu är det dags att rusta upp din G2:a och bepansra den med ett skyddande LG G2 mobilskal från Lux-Case.se. Med ett skal till din LG G2 kan du känna dig tryggare, eftersom det tar emot smällarna som annars hade haft direkt tillgång till din telefons komponenter. Med ett LG G2 skal stänger du ut damm och undviker att få fula repor över hela höljet, samtidigt som du gör din telefon snyggare! Våra LG G2 skal finns i en mängd olika utföranden, så hitta den design du gillar bäst i det mest lämpliga materialet och slå till redan idag - Så bjuder vi på frakten! Silikonskal till LG G2 ger bättre stötskydd, hårdskal till LG G2 utgör en hårdare sköld och kombinationsskal till LG G2 kan göra båda två samtidigt. Välj det som passar bäst, eller bara det som är snyggast - Det är upp till dig!
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
 1. Valentine (Fjärilar) LG G2 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
 2. S-Line (Röd) LG G2 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 149,00 SEK
 3. S-Line (Rosa) LG G2 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 149,00 SEK
 4. Smooth (Blå) LG G2 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
 5. Smooth (Lila) LG G2 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
 6. SemiTransparent (Het Rosa) LG G2 Skal
  Special Price 119,00 SEK Regular Price 149,00 SEK
 7. Impact (Lila) LG G2 Ultra-Safe Skal
  Special Price 129,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
 8. Impact (Grön) LG G2 Ultra-Safe Skal
  Special Price 129,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
 9. Impact (Het Rosa) LG G2 Ultra-Safe Skal
  Special Price 129,00 SEK Regular Price 159,00 SEK
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

LG G2 Skal

Den primära anledningen till att skaffa ett LG G2 skal är för att bibehålla skicket både invärtes och invärtes. Du sätter ditt LG G2 skal runt telefonen för att se till att den försvaras från förstörelse om den skulle tappas. Att tappa greppet om sin telefon är den vanligaste orsaken till att folk får glaset krossat och att telefonens hölje brister. Att ha ett tryggt, snyggt LG G2 skal på kan vara avgörande för om den överlever ett fall eller ej. Det stora utbudet av LG G2 skal på Lux-Case.se tillåter dig säkerställa mobiltelefonen i ditt eget, personligt utformade, stilsinne. Det är så det ska vara.

LG G2 Silikonskal

De mjuka LG G2-skalen är uppskattade på grund av deras utmärkta taktila känsla och den oslagbara passformen för just din mobila modell. Ett sådant mjukt LG G2 skal kan göras antingen av antingen silikon eller TPU. Båda dessa ger ett utmärkt beskydd och vi har dem i många olika färgval. Dessa LG G2 silikonskal har väldigt stöttåliga egenskaper. Vi rekommenderar dessa LG G2 skal om du vill ha något mjukt, som inte halkar ur näven i första taget och som erbjuder starka kulörer.

LG G2 Hårdskal

Ett hårt LG G2 skal täcker alla sidor och kanter av din telefon. Det är lämpligt om du gillar känslan av att veta att telefonen är helskyddad. Tack vare dess hårda framställning kommer den starka PC-plasten, eller annat beståndsmaterial, göra så att telefonen inte bli sårad om du tappar den. Våra hårda LG G2 skal är de bästa på marknaden. De finns just nu i vår webbshop – Till mycket konkurrenskraftiga priser. Du hittar även LG G2 skal i vår butik som är tillverkade av annat än plastmaterial. Vi har även LG G2 skal i ren aluminium och en del som är klädda av läder, så de utstrålar ännu mer exklusivitet.

LG G2 Kombinationsskal

Ingenting håller din smartmobil ohotad i så stor grad som ett LG G2 kombinationsskal som består av två åtskilda beståndsdelar. En mjuk och en hård, som är respektive in- och utsidan av höljet. Det hårda lagret är som en pansarklädsel åt din mobil, medan det mjuka lagret blir stötfångaren. Det kan stoppa nästan vad som helst från att göra din smartphone illa! Perfekt för den som lever ett vildare liv än andra Svenssons. Desas hybrida, tvålagrade LG G2 skal har ibland även stativ och/eller bältesklämmor.

LG G2 Skal