LG G2

LG G2
LG G2 Skal och Tillbehör - LGs toppmodell för 2013 är en riktigt imponerande prestandabest. Är du lycklig nog att ha en i din ägo så är det klart att du vill bevara dess nyskick så länge som möjligt! Det lättaste sättet att öka hållbarheten och samtidigt ge din smartphone en säregen stil är genom att skaffa ett mobilskal till din LG G2 från Lux-Case.se! Vi har Sveriges största utbud, så du kan hitta något som är unikt och passar just dig. Komplettera med ett displayskydd till LG G2. Missa inte våra sofistikerade LG G2 fodral eller praktiska tillbehör som billaddare, stativ och kablar till LG G2! Har du den lilla versionen kan du gå vidare till skal för LG G2 Mini.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG G2 Skal

Här har vi en av de mäktigate modellerna för hela 2013 – Det nya flaggskeppet från LG. Vi har självklart laddat upp med LG G2 skal så det rent av svämmar över! En av nyckelpunkterna här är att den drivs utav Qualcomms senaste monster-chipp Snapdragon 800. Detta innebär att processorn är en Krait 400, som här kommer med fyra kärnor på 2.26 GHz styck. En rejäl ökning från fjolårets toppmodeller! Om det inte gör den värd att bevara med ett rött LG G2 mobilskal så vet jag inte vad som gör det! Ta exempelvis ett flexibelt, blått LG G2 silikonskal med en häftig S-kurvad linje på det baksidan eller ett LG G2 skal av polykarbonat med en bild av fjärilar i flykt! Grafikkretsen är en uppgraderad Adreno 330, det finns 2 GB i RAM-minne och ditt val mellan 16 och 32 GB i lagringsutrymme. Alltid är det en smart investering med ett LG G2 skal för maskinvarans skull. Om du inte vet vilken slags LG G2 skal du vill ha så hittar du säkert ett inom kort! Tidiga recensioner har kommenterat att Snapdragon 600 redan var så pass snabb att den nya utgåvan och dess högre klockfrekvenser inte direkt gör någon märkbar skillnad under normalt bruk av telefonen. Trots det kan du göra den tåligare med ett rosa LG G2 skal med vita polkaprickar, ett ljusblått och flexibelt LG G2 skal med en kurvad baksida eller ett underbart läderfodral för LG G2.

LG G2 Fodral

Sök ej mer efter LG G2 fodral, för vi har dem allihop! Vi har redan talat om hur LG G2 fodral kan hjälpa dig likt ett skal kan, så åter till insidan. För intensiva processer, som avancerade 3D-spel lär de nya kretsarna öppna nya möjligheter och även de små ökningarna i hastighet som de ger vid omstart eller byte mellan appar är alltid välkomna! Ett LG G2 fodral kan nästan göra mer för att öka funktionaliteten än den snabbare hårdvaran kan. Vi närmar oss en tid då processorn och minnet inte kommer behöva uppgraderas för dem som inte använder telefonen för att spela spel, om vi inte redan är där. Vi är dock långt ifrån en tid då telefoner är så pass represistenta och stryktåliga att du inte behöver ett LG G2 skal! För att vara supersäker föreslår vi kombinationsskal med två olika framställningsmaterial. Hybridskalen ger dubbelt skydd för din LG G2. En enklare variant är LG G2 bumpers som bara täcker kanterna och sticker fram en bit så att baksidan och framsidan inte nuddar marken om den tappas eller läggs ner, men alla vet väl att LG G2 fodral är mest utsökta? Skärmen är 5.2" i Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar, ~424 ppi) och täckt av Cornings "Gorilla Glass 3", för att göra den extra tålig och represistent. Du kan alltid göra den ännu säkrare med ett LG G2 skärmskydd. Med ett LG G2 fodral kan du fortfarande fotografera! Kamerans 13 MP och moderna funktioner gör den till ett fulldugligt alternativ till att även bära på en digitalkamera, även om den inte riktigt lever upp till Galaxy S4. Den har dock förmågan att spela in Full HD-video i 60 FPS och därmed slow motion. Förläng livet på kameran med ett brunt LG G2 skal som har blommor på sig eller ett svart LG G2 fodral med magnetflärpar och säker design!

LG G2 Tillbehör

I övrigt finns det gott om LG G2 tillbehör utöver våra enastående LG G2 skal, som sportarmband och mini-högtalare. Batteriets kapacitet ligger på 3000 mAh, vilket sägs räcka ett bra tag trots den otroliga prestandan och imponerande skärmen. Tur är väl det om man vill bära omkring sin telefon överallt. När du reser finns det ökad risk att telefonen blir skadad, så se till att du har ett bra skal till din LG G2. Operativsystemet vid släppet kommer att vara Android OS 4.2.2 Jelly Bean, men det lär inte dröja länge innan det uppgraderas till 4.3 eller till och med 4.4 KitKat! Vi på Lux-Case.se kan skryta om att vi har det största utbudet på skal och mobila tillbehör och det täcker såklart en stor selektion till LG Optimus G2! Så om du söker ett rosa mobilskal, en blå laddare, ett grått stativ eller en grön stylus så finns det här! Passa på att utrusta telefonen med ett transparent displayskydd och en röd eller lila billaddare! För den där professionella touchen kanske du vill ha ett svart eller vitt LG G2 läderfodral av äkta skinn, med kreditkortsfickor och inbyggd stativfunktion? Alla tillbehör till Optimus G2 kommer med vår nöjdhetsgaranti, som innebär 30 dagars öppet köp och ett dedikerad support-team som kan svara på alla frågor varje vardag mellan 10:00 och 16:00, via email eller telefon. Ordrar som placeras före 17:00 skickas alltid samma dag och fraktkostnaden bjuder Lux-Case.se på!