LG G3

LG G3

Skal, fodral och tillbehör till LG G3.Här har vi en super smart och snygg smartphone. LG har gjort ett imponerande jobb och den förtjänar helt klart skydd och tillbehör. En smartphone är en känslig liten enhet som lätt kan skadas och repas, men det kan du undvika på många och definitivt det enklaste sätt med ett skal, fodral eller displayskydd. LG G3 skal, fodral och tillbehör hittar du här på Lux-Case.se, där vår 10 års erfarenhet har gett oss en känsla för kvalitet, så här hittar du bara kvalitetsprodukter och garanterat 100% nöjdhet. Lätt och snabb leverans – naturligtvis gratis! Vi har även skal, fodral och andra tillbehör till LG G3 Mini och LG G3 S!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till LG G3

Som du säkert vet är LG-mobilskal det lättaste och enklaste sättet att skydda din smartphone på. De täcker så väl baksidan som sidorna och ger alltid fri tillgång till skärmen. Lux-Case.se har skal i plast, silikon, TPU och metall, och du får kvalitetsprodukter oavsett vilket material. Skulle du vilja ha ett LG G3-skal i en stilrent svart nyans, en elegant vit, en häftig blå, en lugnande grön, galen & gul, ball och brun, rosig eller rosa, starkt orange eller någon annan färg så tror jag att du kan hitta den här – I det största urvalet av skal till LG G3 i hela Norden. Titta runt och hitta exakt din favoritdesign och färg. Vissa gillar att ha ett lila silikonskal med stora, vita prickar på, medan andra föredrar att ha Zebra-ränder, sitt hemlands flagga eller en psykedelisk explosion av brokiga blommor. Eftersom vi har så många att välja bland blir det inte svårt att finna något unikt, specifikt eller vardagligt. Äntligen kan du uppnå den status av mode du alltid har strävat efter, men hållits tillbaka på grund av att dina elektroniska enheter har fel färg. Vi erbjuder, som alltid, gratis frakt här på Lux-Case.se, plus en fördelaktig mängdrabatt. Varför inte utnyttja dessa faktum redan idag? Köp nu!

Fodral till LG G3

Här är helt klart det absolut bästa skyddet för din smartphone. LG G3-fodral är robusta, tåliga, och mycket praktiska. Det som främst skiljer ett fodral till LG G3 från ett mobilskal är att fodralet täcker hela enheten, inklusive skärmen. Åtminstone om du har luckan stängd, då är den väl förvarad mer eller mindre konstant. Våra fodral finns har många olika attraktiva funktioner som gör det mycket enkelt och bekvämt. Du kan till exempel köpa ett läderfodral med smartview, så du fortfarande kan följa de viktigaste uppdateringarna även om luckan är stängd. Vissa sorter kan bli ett stativ för att se på videoklipp eller spela spel, medan många av våra G3-fodral även har en inbyggd plånbok och kan göra din smartphone till en korthållare och pennhållare. Precis som skalen så finns naturligtvis alla fodralen i åtskilliga former, färgtoner och stilar, samt i material som läder, neopren, TPU och tyg. Välj ut det som känns bäst i din hand, ser bäst ut med din outfit eller det som fyller funktionerna du behöver mest – Lux-Case Sverige kan bistå med allt som behövs för din telefon.

Displayskydd, Tillbehör & Gadgets

Tillbehör till LG G3. Det finns massor av mobiltillbehör till smartphones. Lux-Case.se har bland annat mikro SD-kort, stylus-pennor, anti-crush skal, touch vinterhandskar, fjärrstyrda bilar, alkoholmätare och mycket, mycket mer! Man kan säga att tillbehören är vad som gör din telefon fullständig. Du vill väl inte sakna några roliga, praktiska eller snygga finesser bara för att du inte har rätt accessoarer? Vårt massiva urval av över 28,000 mobiltillbehör gör att du nästan garanterat kan hitta vad som helst. Den gigantiska selektionen gör det möjligt för dig att matcha de olika accessoarernas färger och stilar med varandra. Varför inte ta en blå USB-kabel till ditt blåa mobilskal? Vi skickar alla ordrar snabbt, enkelt och frakten är naturligtvis gratis! Beställ före 17:00 så skickar vi dessutom ut din beställning samma vardag, så du kan få dina varor så snabbt som möjligt! När du handlar mer än 1 vara får du ta del av vår mängdrabatt, så passa på att köpa ett displayskydd / skärmskydd tillsammans med ditt skal & fodral, samt runda av ordern med ett par hörlurar – Då blir rabatten större.