LG G5

Nu finns äntligen LG nya flaggskepp här, LG G5. Med en skärm på 5.3-tum och en vikt på 159 g gör den till en relativt lätt telefon för sin storlek. Den har dessutom två kameror för att man ska kunna optimera sina bilder. Här på Lux-Case har vi de tillbehör som du behöver för att göra din telefon säkrare och mer optimal för dess funktioner. Är du en träningsmänniska eller är det så att du ska sätta igång med träningen, så har vi här på Lux-Case sportarmband för att hålla din telefon fast och säkert och den skyddar även mot vattenstänk och svett. Ett par bra hörlurar är ett måste också så att man kan motiveras av sin musik för att ge sitt allra yttersta, och självklart finns det en massa hörlurar här som du kan kolla på för att hitta just ditt par. Annars så har vi i vårt sortiment högtalare, kablar, laddare, billaddare, bilhållare, stativ och mycket mera. Så gå in och kolla så garanterar vi att du kommer hitta något för dig. När det kommer till leveransen kan du vara helt trygg. Allt du handlar är det fri frakt på oavsett på hur mycket du handlar och beställer du innan 17.00 så packar vi och skickar din beställning samma dag!

LG G5 Skal

Vi här på Lux-Case.se har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och tillbehör. Nu kan även du som äger en LG G5 handla skal, fodral och tillbehör till din telefon, men på denna plats hittar du LG G5 skal. Med ett skal till din LG G5 kommer du kunna skydda din telefon mot slag och stötar samt att den får en helt ny look. Alla skal som finns här på Lux-Case.se till LG G5 finns att köpa i olika material som till exempel TPU-plast och gummi. LG G5 skalen finns förutom av olika material men också i olika färger och mönster. Det gör att du kan styla om din telefon med en ny färg eller ett mönster.

Så se till och köp ett skal till din LG G5 idag så du är skyddad mot eventuella olyckor som kan inträffa en telefon samt att din telefon får en helt ny look.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
LG G5 Skal

LG G5 är en otroligt vacker mobiltelefon med en 5.3” stor skärm och en fantastisk kamera med 16MP och extra kamera på 8MP för att man ska kunna ta bilder ge speciella bild effekter. Denna telefon är någonting man måste bara hålla säker så ett skal är ett måste för denna telefon så att man inte behöver oroa sig för några tråkiga skador. Men vad ska man välja? När det gäller skal kan man välja att antingen gå för ett metall skal med glansig look eller om man väljer gå för säkerhet och tar ett mjukt TPU-skal. Även kan man hitta guldkorn med skal som till och med har ett kickstand för filmtittande när du själv inte orkar hålla telefonen i handen. Valet är ditt, men du behöver inte vara orolig. Skalen finns i en rad olika färger och en massa mönster så det finns säkert något som passar dig.

LG G5 Fodral

Vi pratade precis om skal och varför det är viktigt. Vill man inte ha ett skal finns det istället läderfodral man kan välja. Många föredrar läderfodral just för känslan man får med ett läderfodral, andra väljer det för dess praktikalitet med korthållare och stativ om man ska kolla på film eller YouTube. Självklart ger även ett läderfodral jättebra skydd mot bl.a. tappskador också så det är inget fel att gå för ett fodral. Här på Lux-Case.se, Skandinaviens största utbud för mobiltillbehör, mobilskal och läderfodral kommer du utan tvekan hitta ditt läderfodral för att skydda din telefon och det bästa är att det finns så mycket olika typer av fodral att välja mellan med olika färger och mönster.

LG G5 Tillbehör

Det roligaste med tillbehör till en telefon är att man aldrig vet vad man kommer hitta. I vårt sortiment kan man hitta stativ för filmtittande eller bara för att hålla telefonen när den ska laddas över natten. Cykelhållare för de som använder telefonen som GPS eller liknande. Biltillbehör av alla slag i form av bilhållare, billaddare och andra tillbehör. Även kan du hitta här portabla högtalare, som är små och kompakta men ger fantastiskt ljud. Perfekt om man är ute och reser eller ute och campar och vill dela med sig av sin musik. Kom ihåg, vi här på Lux-Case erbjuder alltid gratis frakt på alla ordrar och allting skickas snabbt hem till dig.