LG G6

LG G6

I februari så annonserade LG ut sitt nya flaggskepp som skulle ta marknaden med storm och det man fick se var en smartphone med en helt ny design. LG G6 (som telefonen heter) kommer med en avlång 5.7-tums FullVision Quad HD+ display som har en upplösning på 1880 x 1440 pixlar. Det som gör att denna smartphone har en unik design är att skärmen har en 18:9 förhållning. Istället för att ha en stor smartphone som man inte kan hålla med en hand, så har man gjort en smartphone som kommer sitta perfekt i handen. LG G6 använder sig av Android 7.0 Nougat som operativsystem och använder en Qualcomm Snapdragon 821 2.35Ghz Quad-core processor som ger telefonen dess kraft. LG G6 är också utrustad med en dubbel 13MP kamera, och som om detta inte vore nog så är LG G6 vatten- och dammtät och har stöd för snabbladdning.

Detta är en väldigt unik telefon och nu kommer du kunna handla skal, fodral och tillbehör till LG G6 så att du kan skydda din nya telefon mot skador och för att bättre kunna använda den.

Du kommer hitta allt du kan behöva så se till att kolla runt i vårt sortiment av produkter till LG G6!

Letar du efter ett skydd till din smartphone? Då har du kommit helt rätt! Här kommer du hitta skal till LG G6 som kommer hjälpa till att skydda din enhet mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Våra LG G6 skal kommer du hitta tillverkade av olika material och finns i olika färger och motiv som du kan välja mellan. Se till att skydda din smartphone mot repor och andra skador med hjälp av ett skal från Lux-Case!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG G6 skal

Med större smartphones kommer också större risker att telefonen går sönder, oavsett om det är p.g.a. tappskador eller stötskador. Därför är det viktigt att man har ett bra skydd för sin enhet så att minimerar riskerna för tappskador och stötskador. På Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kommer du kunna handla skal till LG G6 som kommer skydda enheten mot repor, stötskador och tappskador. Du kommer hitta skal på Lux-Case i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan och även finns det tillverkade av olika material, och har du tur så kan du hitta skal med unika egenskaper.

Med ett skal kommer du ett stabilt skydd som kommer skydda baksidan och sidorna mot skador samtidigt som du kommer kunna använda den som vanligt. Men det är inte det ända skyddet som du kommer hitta på Lux-Case...

LG G6 läderfodral

Ett annat alternativ som du kan använda som skydd till din smartphone är ett läderfodral. Med ett läderfodral till din LG G6 kommer du få ett skydd som kommer att hjälpa till att skydda hela din telefon mot repor, stötskador, tappskador och andra vardagliga skador. Det som gör ett fodral så speciellt är inte bara dess skyddande förmåga, utan de kommer med speciella egenskaper som gör att man kan använda fodralet till mer än bara ett skydd. Med fodralets kortfack och pengarfack kommer du kunna använda fodralet som en plånbok, och med dess stativförmåga som ett fodral kommer med så kommer du kunna njuta av filmer och videoklipp på din LG G6 utan att du håller i den. De läderfodral till LG G6 som du kommer hitta på Lux-Case finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan, och till och med finns med olika texturer som ger fodralet ett elegant utseende. Skaffa ett skydd till din LG G6 på Lux-Case.se!

LG G6 tillbehör

På Lux-Case kommer du inte endast hitta skydd till smartphones och surfplattor, utan du kommer hitta en mängd olika tillbehör som du kan använda för att bättre kunna använda din enhet och utnyttja den ännu mer. Du kommer kunna hitta allt du behöver, allt från de mer vanliga tillbehören som hörlurar och högtalare till mer unika tillbehör som touchscreen handskar, selfiesticks och radiostyrda bilar som kontrolleras via Wifi. Handla allt du behöver till din LG G6 på Lux-Case.se!

LG G6 skal - Lux-Case.se

Lux-Case LG G6 skal och tillbehör