LG K10 2017

LG K10 2017
LG K10 2017

LG K10 2017 Är en snygg och unik budget smartphone med en skärm i HD på 5,3 inch i 2,5D glas som ger en ren och slät känsla och har en modern rundad design med en slags textur på baksidan som ger bättre grepp.

Den har även en unik knock code funktion för att låsa upp telefonen, genom att ställa in en sekvens där du vill att man knackar lite lätt på skärmen för att låsa upp den. Den är också utrustad med avancerade kameror, där den främre kameran har en auto shot funktion vilket gör att du kan ta perfekta selfies utan att trycka på skärmen, den har också en 120graders bredd vinkel så man får med allt i bilden. Sen har den en funktion som gör att det räcker att bara hålla telefonen helt still så tar den bild eller att man kan knyter näven två gånger så tar den fyra selfies i rad.

Skulle du behöva ha skydd eller tillbehör till din LG K10 2017 så kika in här på Lux-Case och deras bredda sortiment så kan du hitta något som passar dig dem har allt från skal, fodral, skärmskydd, laddare, hörlurar, högtalare och andra tillbehör bara för att nämna några saker och allt finns i olika märken, unika färger och modeller.

Din LG K10 2017 är en snygg och unik telefon. Har man ett skal kommer telefonen alltid få en längre livslängd och man slipper onödiga skavanker. Så kikar du in här på Lux-Case så kommer du garanterat hitta ett skal som passar dig perfekt och som skyddar din smartphone, det finns något för alla smaker att välja på, bland annat unika färger, olika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med unika funktioner för att nämn några saker, då kan du alltid ha din telefon säker och slippa vara orolig över att den får onödigt slitage.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Moderna skal till LG K10 2017

LG K10 2017 är en unik och snygg telefon som kan ha en lång livslängd om man tar hand om den som man borde göra, så var smart och införskaffa dig ett unikt skal som passar just dig, så kommer du se att din smartphone får ett längre liv och slipper onödigt slitage och andra märken. Titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment för att finna snygga och unika skal. Här kan du hitta allt från till exempel kristallklara skal, skal med unika tryck i 3D och helt vanliga enkla skal, så om du tittar in här lovar jag att du kommer hitta ett skal som passar dig perfekt.

Unika fodral till LG K10 2017

I vårt stora utbud av moderna och unika fodral till LG K10 2017 kan du alltid se till att din smartphone är optimalt skyddad medan du bär den i stil. LG K10 2017 är ju en snygg och unik telefon som man vill vara rädd om, så var smart och köp ett snyggt fodral som ger det optimala skyddet runt om hela din telefon så den kommer hålla längre och så du slipper massa onödiga repor, sprickor och märken. Titta då in här på Lux-Case i deras bredda sortiment som har de mesta fodralen i alla olika designer och material bland annat äktaläder, skinn och silikon för att nämna några material. Många av fodralen har också olika unika funktioner som till exempel inbyggda plånböcker, magnetiska lås och så är dem vikbara för handsfree. Dem finns även i många olika märken, unika färger och med snygga motiv så du kommer garanterat hitta ett fodral som passar dig perfekt. Så vill du ha din LG K10 2017 fullt skyddad och slippa gå och vara orolig att din telefon ska gå sönder? Fynda då ett snyggt fodral här idag!

Skärm skydd till LG K10 2017

Alla känner nog eller vet någon som har en smartphone med en sprucken skärm? Eftersom dem flesta skärmarna är just i glas är det ju lätt att det blir så, var smartare och var ett steg före och skaffa dig ett enkelt skärmskydd så kommer din skärm vara hel och ren, så troligtvis när olyckan är framme och du tappar din telefon kommer du slippa gå runt med sprickor i hela skärmen efteråt och även slippa göra ett skärm byte som kostar rätt mycket, då är det mycket billigare att skaffa sig ett skärmskydd. Det kan du göra enkelt genom att kika in här på Lux-Case och hitta det perfekta skärm skyddet för dig som sitter perfekt på skärmen, dem har ett väldigt stort sortiment med bland annat skärmskydd i härdat glas, i HD och som har perfekt passform för att nämna några saker. Så skaffa dig ett skärmskydd här idag och slipp vara orolig över att få en spricka i skärmen.