LG K10

LG K10
Du som precis har införskaffat LG:s nya smartphone LG K10 kan det vara bra på att tänka på skydda den med tanke att hur dyrt det är att reparera smartphones nu för tiden. Här på Lux-Case.se som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör, vi bryr oss om att man ska ta hand om sina nya telefoner så att dom inte går sönder eller får någon olycklig skada. I vårt fantastiska sortiment kommer du hitta massa skal i olika material och färger. Vill du ha ett glitter skal för att sätta lite glamour till din telefon och till dig. Annars om man kanske inte bryr sig så mycket kan man alltid gå för ett TPU-skal som är en klassiker som ger ett ultimat skydd. Vill man inte det utan man vill ha lite mer praktikalitet så finns det även fodral med korthållare och stativ. Då kan du välja mellan massa olika mönster och färger så att din telefon ska matcha din personlighet. Kolla även in våra tillbehör också där du kommer hitta massa med saker. Här har vi kablar, hörlurar, billaddare, bil hållare, sportarmband och mycket mer och kom ihåg, det är fri frakt på allt du handlar och beställer du innan 17:00 så packas din beställning och skickas samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
LG K10 Skal
Varför är det så att man köper ett skal till sin smartphone? Är det på grund av styla till sin telefon eller ge det ett skydd. Oavsett anledning till att man har ett skal kommer det göra precis som det senare svaret, att skydda telefonen. Här på Lux-Case som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör kommer du hitta de skal som du behöver. Enkla skal som ger ett bra skydd utan någon speciell design till skal som är utsmyckade med glitter eller annan design. Vad du än väljer kan du inte gå fel. Du kommer att styla till din telefon så pass att ingen kommer ha en likadan telefon som du, och du kommer samtidigt visa din personlighet så att folk vet vad du står för oavsett om du väljer ett skal som är simpelt eller lite mer illustrerande. Vem vet, du kanske väcker känslor i folk bara genom ditt skal men samtidigt också ser du dom för vem dom är.

LG K10 Fodral
Vi pratade precis om skal och varför det är viktigt. Vill man inte ha ett skal finns det istället läderfodral man kan välja. Många föredrar läderfodral just för känslan man får med ett läderfodral, andra väljer det för dess praktikalitet med korthållare och stativ om man ska kolla på film eller YouTube. Självklart ger även ett läderfodral jättebra skydd mot bl.a. tappskador också så det är inget fel att gå för ett fodral. Här på Lux-Case.se, Skandinaviens största utbud för mobiltillbehör, mobilskal och läderfodral kommer du utan tvekan hitta ditt läderfodral för att skydda din telefon och det bästa är att det finns så mycket olika typer av fodral att välja mellan med olika färger och mönster.

LG K10 Mobiltillbehör
Mobiltillbehör är något som vi alla köper lite då och då beroende på situationen som det behövs. För bilister som ska åka runt i Sverige eller om man kanske har planerat en bil resa till Södra Frankrike, då blir det ofta så att man handlar till sig lite tillbehör till telefonen som kan behövas för resan. Då kan det behövas en bil hållare för telefonen så att den är lättillgänglig och så att man ska kunna se den bra om man använder telefonen som GPS. Även kan det vara bra med en billaddare så att batteriet på telefonen inte tar slut. Även kan det vara bra med en AUX-kabel för att kunna spela sin egna musik i bilen så att resan blir ännu mer behaglig. Andra tillbehör som du kan hitta här på Lux-Case.se är: hörlurar, sport armband, mini-högtalare, laddare, displayskydd, stativ och hållare och mycket annat. Här hittar du allt du kan behöva för utekvällar som personliga stunder när du vill vara för dig själv. Är det också så att du gör en beställning innan klockan 17:00 packar vi din beställning och skickar den samma dag, det kan ju inte bli bättre än så!