LG K4 2017: skal, fodral och skärmskydd

LG K4 2017


LG K4 2017 Lanserades 2017 och är en mycket vacker telefon som har en modern slimmad design på 7,9mm i tjocklek och som endast väger runt 135gram, med en unik skärm på 5 inch som har en upplösning på 854x480 pixlar.



LG K4 2017 kommer med bra kameror som även har speciella funktioner som auto shoot som låter dig ta selfies genom att hålla handen still så tar den bild och det innebär att det blir enklare att ta bild i en bra vinkel så du slipper trycka på skärmen och förstöra vinkeln.



Behöver du ha ett nytt skal, fodral, skärmskydd eller något annat tillbehör till din LG K10 2017 Titta då in här på Lux-Case och deras stora sortiment så kan du finna dig något som passar dig perfekt, för här finns allt så du kommer garanterat hitta något för dig. För att nämna några exempel så finns det skal, fodral, skärmskydd, laddare, hörlurar, högtalare och massa andra tillbehör och allt finns såklart i olika unika märken, snygga färger och modeller.



Din LG K4 2017 är en unik och modern telefon. Skaffar man ett enkelt skal kommer telefonen garanterat få en längre livslängd och så slipper man massa onödigt slitage på telefonen. Tittar då in här på Lux-Case så kommer du hitta ett skal som passar dig perfekt och som skyddar din smartphone optimalt, här finns det något i allas smaker att välja på, bland annat snygga färger, olika unika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med funktioner som kickstands och kreditkortsfack för att nämna några saker, då kan du alltid ha din telefon helt säker och slippa att få onödigt slitage på telefonen.
Läs mer
Visa mindre
chevron-down
LG K4 2017 retro style PU leather flip case - Khaki

LG K4 2017 retro style PU leather flip case - Khaki

89,00 SEK Original 259,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Beauty Pattern

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Beauty Pattern

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Feather Dream Catcher

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Feather Dream Catcher

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Colorized Owl

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Colorized Owl

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Mathematical Symbol

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Mathematical Symbol

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Dream Catcher

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Dream Catcher

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Lion Pattern

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Lion Pattern

149,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Tiger Pattern

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Tiger Pattern

79,00 SEK Original 239,00 SEK
LG K4 2017 Owl style PU leather flip case - Owl Sleeping

LG K4 2017 Owl style PU leather flip case - Owl Sleeping

69,00 SEK Original 209,00 SEK
LG K4 2017 patterned leather flip case - Vintage US Flag

LG K4 2017 patterned leather flip case - Vintage US Flag

69,00 SEK Original 209,00 SEK
LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Owl Lovers

LG K4 2017 patterned PU leather flip case - Owl Lovers

69,00 SEK Original 209,00 SEK

LG K4 2017 Fodral

Behöver du ha ett nytt fodral till din LG K4 2017? Iså fall titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med något som passar alla, så här kommer du garanterat hitta ett som passa dig perfekt. Här finns det bland annat fodral med flera olika funktioner som inbyggda kreditkortsfack, plånböcker, magnetiska lås, handledsband och fodral som är vikbara för att nämna några funktioner. Fodralen finns också i massa snygga färger, motiv, märken och modeller för att just din telefon ska bli unik och skydda optimalt.

LG K4 2017 Sportarmband

Brukar du vara ute och jogga, gå eller göra andra aktiviteter? Iså fall är det ju ett perfekt val att investera ett unikt sportarmband till din LG K4 2017 Här har vi bland annat sportarmband som är tillverkade i slitstarkt silikon och textil. Genom att ha ett sportarmband kan du enkelt ha koll på sms, om någon ringer eller annan information på din telefon utan att behöva ta upp den varje gång och slösa massa tid, eftersom om du har bandet på dig ser du din smartphone hela tiden och den sitter även säkert. Vill du använda telefonen separat är det även enkelt att ta av sig bandet. Dem flesta av sportarmbanden har också någon unik funktion som fack för kreditkort eller reflexer om du är ute när det är mörkt för att nämna några funktioner. Så skulle du vilja ha ett snyggt sportarmband? Titta då in på Lux-Case här i deras stora sortiment så kommer du garanterat finna ett armband som passar just dig perfekt. Här kan välja bland många unika modeller, färger och mönster och bland annat material som är vattentäta.

LG K4 2017 Påsar & väskor

Vill du bära din LG K4 2017 enkelt och säkert? Iså fall titta in här på Lux-Case och deras bredda sortiment för har finns det massor av unika väskor till din smartphone, i massa olika material som till exempel äkta läder och konstläder. Många av väskorna har också smarta funktioner som till exempel magnetiska lås och bältes klämmor. Så vill du vara helt säker på att din LG K4 2017 är helt skyddad så införskaffa dig en unik och stilren väska här idag!

LG K4 2017 Biltillbehör

Eftersom din LG K4 2017 har en inbyggd GPS och även andra smarta funktioner är det ju nödvändigt att använda den istället för att köpa en dyr GPS. Eftersom du har allt i din telefon som GPS, samtal, musik och andra funktioner och telefonen bär du oftast med dig. Du behöver heller inta vara orolig över att batteriet kommer ta slut eller att du inte kan ha händerna på ratten eller ögonen på vägen för här på Lux-Case har vi ett stort sortiment som det finns de mesta biltillbehören som bland annat laddare att ha i bilen, kablar, stativ eller hållare att fästa i bilen för enkel och säker användning. Så här i deras stora utbud finns garanterat allt du behöver till din LG K4 2017 och allt finns i flera färger, designer, modeller och märken så det passar din stil perfekt.

LG K4 2017 Bilhållare

När du har din LG K4 2017 i bilen varför inte låta den sitta helt säker, det gör du genom att investera en enkel och smart hållare att fästa i bilen då kan du ha din smartphone där helt säker. Du kan även använda hållaren till annat med som till exempel GPS, ha på en film till barnen eller styra musiken därifrån samtidigt som du kör helt säkert och kan ha ögon på vägen och båda händerna på ratten. Så titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med moderna bil hållare i många olika unika färger, modeller och designer och skaffa dig en bil hållare idag som passar dig perfekt!

LG K4 2017 Billaddare

Brukar du eller dina passagerare använda era smartphones mycket under bilfärden? Då kan ju apparna dra ganska mycket batteri så det tar slut snabbt. Men då finns det en enkel lösning till det genom att kika in på Lux-Case och deras bredda utbud utav av laddar till just LG K4 2017 och för att nämna några funktioner så finns det bland annat snabbladdare och uttag som kan ladda två enheter samtidigt. Så vill du ha en enkel laddare så du kan ha din telefon fullt laddad under hela bilfärden införskaffa dig en billaddare här idag!

LG K4 2017 Stativ / hållare

Brukar du ofta se på film på din LG K4 2017? Varför inte skaffa dig ett enkelt stativ eller hållare, som håller din telefon i en bekväm vinkel. Du kan självklart använda den till annat med som att läsa ifrån, ta bild eller ställa den där när du laddar telefonen för att nämna några exempel, från det går det även att använda den till mycket mer än det. Men en sak din smartphone gör är att den alltid sitter säkert där och du vet vart den är så du slipper springa och leta efter den. På Lux-Case har vi ett stort utbud med alla sorters stativ och hållare som har unika designer som passar in i hemmet och dem finns även i snygga färger, unika modeller, märken och många har även justerbara vinklar så du kan få en bekväm vinkel att titta ifrån.

LG K4 2017 Laddare

Behöver du byta ut din laddare eller behöver du en ny laddare till LG K4 2017? Kika in här på Lux-Case iså fall så kommer du garanterat hitta en i ett av Sveriges största utbud av just laddare till LG K4 2017! Här i deras stora sortiment finns det massor av unika laddare att välja i mellan, allt från unika modeller, snygga färger och olika designer.

LG K4 2017 Hörlurar

Lyssnar du ofta på musik och vill ha ett par nya bekväma hörlurar? Kika in här på Lux-Case så kan du hitta ett par bekväma hörlurar i deras bredda sortiment med ett stort utbud till din LG K4 2017 Det finns hörlurar i många unika designer, modeller och färger, flera av modellerna har bland annat funktioner som inbyggd mikrofon med kontrollknappar så du kan styra musiken eller samtala från hörlurarna, man kan även välja mellan hörlurar som är trådlösa via Bluetooth eller med sladd. Här kommer du garanterat hitta ett par skön hörlurar som passar dig perfekt eftersom vi har ett så brett sortiment.

LG K4 2017 Mini-högtalare

Behöver du ha en ny högtalare? Kanske till träningen eller att ha hemma. Titta då in här på Lux-Case bland deras bredda utbud med minihögtalare till LG K4 2017. Här finns det både högtalare med mikrofon och LED-ljus, vattentäta och även med Bluetooth anslutning för att nämna några exempel. Så här kommer du garanterat finna en unik högtalare som passar dig perfekt.

LG K4 2017 Tillbehör

Här på Lux-case har vi massor av moderna och unika tillbehör till din LG K4 2017 i deras stora sortiment, titta då in här så kan du hitta bland annat powerbanks, Igloves och pekskärmspenna för att nämna några saker. Skulle du mot förmodan inte hitta den produkt du söker är det inget stort problem alls, utan då behöver du endast skicka oss ett meddelande så ska vi titta och undersöka om vi kan hitta den produkt du letade efter så borde vi kunna få hem den snart.

LG K4 2017 Cykelhållare

Brukar du cykla ofta? varför inte införskaffa sig en enkel cykelhållare till din LG K4 2017 så kommer allt bli mycket lättare, smidigare och säkrare, så du slipper rota upp din smartphone ur byxfickan om du vill till exempel byta musik, du kan även ha GPSen på mobilen så telefonen sitter säkert och du ser den hela tiden samtidigt kan du ha båda händerna på styret och du kan se allt som händer på din telefon som notiser, SMS eller om någon ringer. Så kika in här på Lux-Case och titta igenom deras stora utbud så kommer du garanterat hitta en cykelhållare som passar dig utmärkt eftersom här finns det cykelhållare i flera snygga färger, designer och modeller att välja bland. Så gillar du att cykla ofta så är det mycket bekvämare att investera sig en smart cykelhållare här idag så du kan cykla säkert samtidigt som du kan använda telefonen lätt.

LG K4 2017 Kablar

Behöver du ha en ny USB, HDMI, eller AUX kabel? Titta då in här på Lux-Case och deras stora sortiment så kommer du garanterat hitta allting du behöver ha som till exempel laddare, USB, HDMI, och AUX kablar bara för att nämna några kablar. Alla dem här kablarna finns i snygga färger och unika designer. Så titta in här och skaffa dig det du behöver ha idag.

LG K4 2017 Power Banks

Brukar du använda din LG K4 2017 så mycket att den tar slut på batteriet snabbt, på olämpliga platser där det inte finns plats att ladda telefonen? Du behöver inte vara orolig alls utan var smart och införskaffa dig en smart powerbank. Kika in här på Lux-Case så kan du sluta vara orolig och du kommer alltid ha ström i din smartphone. Här har vi ett stort sortiment med ett flertal olika powerbanks med snygga designer, färger, modeller och funktioner, som bland annat allt från små powerbanks som passar i fickan till större varianter som också är smidiga att ta med sig eller också powerbanks som du kan ladda upp en enhet i taget eller flera enheter samtidigt för att nämna några saker. Så titta in här så kan du investera dig en modern och enkel powerbank idag som passar perfekt för dig så kommer du ha batteri i telefonen hela tiden.