LG K4 2017

LG K4 2017
LG K4 2017

LG K4 2017 Lanserades 2017 och är en mycket vacker telefon som har en modern slimmad design på 7,9mm i tjocklek och som endast väger runt 135gram, med en unik skärm på 5 inch som har en upplösning på 854x480 pixlar.

LG K4 2017 kommer med bra kameror som även har speciella funktioner som auto shoot som låter dig ta selfies genom att hålla handen still så tar den bild och det innebär att det blir enklare att ta bild i en bra vinkel så du slipper trycka på skärmen och förstöra vinkeln.

Behöver du ha ett nytt skal, fodral, skärmskydd eller något annat tillbehör till din LG K10 2017 Titta då in här på Lux-Case och deras stora sortiment så kan du finna dig något som passar dig perfekt, för här finns allt så du kommer garanterat hitta något för dig. För att nämna några exempel så finns det skal, fodral, skärmskydd, laddare, hörlurar, högtalare och massa andra tillbehör och allt finns såklart i olika unika märken, snygga färger och modeller.

Din LG K4 2017 är en unik och modern telefon. Skaffar man ett enkelt skal kommer telefonen garanterat få en längre livslängd och så slipper man massa onödigt slitage på telefonen. Tittar då in här på Lux-Case så kommer du hitta ett skal som passar dig perfekt och som skyddar din smartphone optimalt, här finns det något i allas smaker att välja på, bland annat snygga färger, olika unika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med funktioner som kickstands och kreditkortsfack för att nämna några saker, då kan du alltid ha din telefon helt säker och slippa att få onödigt slitage på telefonen.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Snygga och unika skal till LG K4 2017

LG K4 2017 är en snygg och unik smartphone som är en bra telefon som kan ha en mycket lång och bra livslängd om man tar hand om den, så om du är smart och vill ta hand om din LG K4 2017 så skaffa dig ett snyggt skal som passar dig perfekt, så kommer din smartphone garanterat få en bra och längre livslängd samt att du slipper onödigt slitage och andra märken. Kika in här på Lux-Case i deras stora sortiment för att hitta unika och moderna skal. Här kan du hitta allting ifrån skal som är kristallklara, skal som har unika tryck i 3D och även helt vanliga skal för att nämna några, flera av skalen har också funktioner som till exempel kickstands funktioner för handsfree och kreditkortshållare. Så om du tittar in här kommer du garanterat hitta ett skal som passar dig perfekt.

Moderna fodral till LG K4 2017

Här på Lux-case har vi ett stort och brett sortiment med massa unika och snygga fodral till din LG K4 2017 så du alltid kan se till att din smartphone är fullt beskyddad runt om för att slippa onödigt slitage, repor och märken samtidigt som du bär den i stil. LG K4 2017 är ju en unik och snygg telefon som har en långlivslängd om du tar hand om den, så vill du ta hand om din smartphone så köp ett snyggt fodral som ger det optimala skyddet runt om hela din telefon så kommer du kunna ha den länge samt så slipper du massa onödiga märken, sprickor och repor. Kika in här i deras bredda sortiment då, som har massa olika fodral i massa snygga designer och i olika material som bland annat äktaläder, skinn, plast och silikon för att ge några exempel på material. Flera av fodralen har också olika funktioner som inbyggda plånböcker, magnetiska lås och så är dem vikbara för handsfree för att nämna några. Fodralen finns även i flera olika märken, snygga färger och med unika motiv så du kommer garanterat hitta ett fodral som passar dig perfekt för här finns det något för alla smaker. Så vill du att din LG K4 2017 är optimalt beskyddad och slippa vara orolig över att din telefon ska gå sönder? Fynda då ett snyggt fodral här idag!

Skärm skydd till LG K4 2017 Eftersom dem flesta skärmarna är just i glas och även din LG K4 2017 är det, så är det ju lätt att det blir en spricka i skärmen om man skulle tappa den, så var smart och skaffa dig ett unikt skärmskydd så kommer din skärm vara hel och ren utan sprickor och repor, så när olyckan är framme och du tappar din telefon kommer den redan vara skyddad och du slipper gå runt med sprickor och repor i skärmen. Då slipper du även att göra ett dyrt skärm byte, då är det mycket billigare och enklare att skaffa sig ett enkelt skärmskydd istället. Det kan du enkelt göra genom att titta in här på Lux-Case och titta i deras bredda sortiment med massor av olika skärmskydd som bland annat är i HD, härdat glas och som är utskurna i perfekt passform. Hitta det perfekta skärm skyddet för dig här idag och slipp onödiga repor och sprickor.