LG K4

LG K4
LG kom ut med K-serien 2016 och då fick vi se den nya LG K4. Den kom med en 4,5-tum IPS LCD-skärm med en upplösning på 480 x 854 pixlar. LG K4 kom ut i två versioner och beroende på vilken version man väljer får man olika specifikationer på sin telefon. LG K4 version K120E drivs av ett Mediatek chip och har en Quad-Core 1,0 GHz Cortex-A53 processor. Väljer man dock K121 versionen får man en Qualcomm Snapdragon 210 chip och en 1,1 GHz Quad-Core processor. Det gör den något kraftigare och snabbare än K120E versionen. Bortsett från detta är dessa telefoner likadana i sin specifikationer. Båda versionerna av LG K4 har en 5 MP primär kamera som kan spela in videos i 720p upplösning vilket kan vara väldigt händigt. Även har LG K4 en 2 MP fram kamera för att ta selfie bilder med eller ha ett video samtal. Efter att du har tagit en massa så har du ett 8 GB internt minne där du kan lagra alla dina bilder men har du inte tillräckligt med plats kan du utöka det med ett minneskort. I och med att LG K4 har kommit ut på marknaden så har vi på Lux-Case.se alla skal, fodral och tillbehör du kan behöva till LG K4. Gå in och kolla vårt enorma utbud till LG K4 och handla allt du kan tänka dig behöva för att kunna använda din LG K4 mycket bättre vare sig det är ute på stan eller om du är hemma.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG K4 - Skal

I och med att LG K4 har kommit ut så är vi på Lúx-Case.se förberedda med att förse alla LG K4 ägare med skal, fodral och tillbehör så att ni kan använda era smartphones till max. Att skydda sin smartphone är både smart för att skydda sin smartphone mot slag och stötar men också ger din smartphone en ny snygg look. Du kommer kunna hitta skal med en mängd olika färger och mönster som du kan välja mellan som ska ge din smartphone dess nya utseende, men du kommer också få möjligheten att välja vad för material som skalet ska vara gjort av så att den ska passa dig bäst. Du kommer hitta skal som är gjorda av TPU-plast, gummi, metall och andra material, alla med sina egna speciella egenskaper så att du kan skydda din smartphone. Gå in och kolla bland våra många skal till LG K4 och handla det skal som kommer passa dig och din smartphone bäst.

LG K4 - Fodral

Om man vill ha ett stabilt skydd så kan man också använda ett fodral för sin smartphone. Ett fodral kommer skydda din smartphone på både framsidan och baksidan mot slag, stötar och repor. Du kommer med ett fodral inte behöva oroa dig för att skärmen ska få några repor och med ett skärmskydd kommer du kunna känna dig extra trygg. Du kommer hitta våra fodral, precis som med våra skal, i olika färger och mönster som du kan välja mellan som ska skydda din enhet. Alla våra fodral är också utrustade med ett stativ och kortfack så att du kan kolla på dina videoklipp utan att hålla i din smartphone och kunna förvara dina viktigaste kort så att du aldrig tappar bort dom. Se till att skaffa ett fodral till din LG K4 idag, du får ett fodral med funktion som en plånbok, det kan inte bli bättre!

LG K4 - Tillbehör

Även här på Lux-Case.se så har vi alla typer av tillbehör du kan tänka dig till LG K4. Du kommer hitta allt från vantar som du kan ha på dig när det är kallt men ändå använda din smartphone, till Powerbanks och billaddare. Cyklar du mycket kan du handla cykelhållare och cykelväskor här på Lux-Case så att du enkelt kan få med allt du behöver men du kommer också kunna använda din smartphone precis som vanligt. Gå in och kolla bland våra tillbehör till LG K4 och handla allt du behöver så att du är förberedd på vad som helst.