LG K8 2017: skal, fodral och skärmskydd

LG K8 2017


LG K8 2017 Är en av modellerna i LG K serien, just dem här modellerna har dem gjort mycket prisvänliga för dem har ju ändå en stor modern 5 inch skärm och har en bra kamera. Inte bara det den har en snygg och unik yta samt att den är slimmad, så den är väldigt modern.



Det har även en dual SIM funktion vilket menas att man kan ha två olika SIM kort i samtidigt, som accepterar ett Micro-SIM och ett Nano-SIM. Det har även en bra och avancerad kamera som tar perfekt bilder med sina 13 megapixlar med bakåt kameran och fram kameran med 5 megapixlar. Den har även en auto shot funktion så du kan ta enkla selfies genom att bara hålla upp armen still så kommer den ta bild.



Eftersom din LG K8 2017 har en snygg och unik design varför inte behålla den i det skicket? Så du alltid går runt men den när den är ren och hel. Gå in här på Lux-Case för att hitta unika skal, fodral, skärmskydd och andra tillbehör för här finns allt, så du kommer garanterat hitta något som passar dig helt perfekt för allt finns i unika modeller, designer och färger.



Din LG K8 2017 är en modern och stilren telefon. Har man ett skal på sin smartphone kommer den garanterat få en längre livslängd och man slipper få massa onödigt slitage på den. Här på Lux-Case kan du hitta massor av skal i deras stora utbud, så här kommer du garanterat finna dig ett skal som passar dig perfekt samtidigt som den skyddar din smartphone optimalt. Här finns det något för allas smaker att välja emellan, bland annat finns allt i snygga färger, olika unika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med unika funktioner för att nämn några exempel. Så investerar du dig ett skal idag kan du alltid vara säker på att den är skydda och slippa vara orolig över att den får massa onödigt slitage.
Läs mer
Visa mindre
chevron-down
LG K8 2017 armor guard TPU case - Blue

LG K8 2017 armor guard TPU case - Blue

89,00 SEK Original 199,00 SEK
LG K8 2017 armor guard TPU case - Silver

LG K8 2017 armor guard TPU case - Silver

89,00 SEK Original 199,00 SEK
Butterfly läder LG K8 2017 fodral - Flerfärgad

Butterfly läder LG K8 2017 fodral - Flerfärgad

89,00 SEK Original 259,00 SEK
LG K8 2017 patterned PU leather flip case - Eiffel Tower and Quill-pen

LG K8 2017 patterned PU leather flip case - Eiffel Tower and Quill-pen

89,00 SEK Original 259,00 SEK
LG K8 2017 patterned PU leather flip case - Leaning Tower and Map

LG K8 2017 patterned PU leather flip case - Leaning Tower and Map

89,00 SEK Original 259,00 SEK

LG K8 2017 Fodral

Behöver du ha ett nytt unikt fodral till din LG K8 2017? Iså fall titta in här på Lux-Case i deras stora sortiment med massa olika fodral så kommer du garanterat hitta ett som passar dig perfekt. Här finns det massor av fodral med bland annat ett flertal olika funktioner som till exempel inbyggda kreditkortsfack, plånböcker, magnetiska lås, handledsband och fodral som är vikbara. Fodralen här finns även i olika snygga färger, motiv, märken och modeller för att just din telefon ska bli unik.

LG K8 2017 Sportarmband

Gillar du att utföra aktiviteter som att springa eller gå? Iså fall varför inte investera ett enkelt sportarmband till din LG K8 2017. Sportarmband finns bland annat i silikon och textil. Genom att använda ett sportarmband kan du lätt hålla koll på information från din LG K8 2017 utan att behöva ta upp den och slösa tid. Det är också lätt att plocka ur telefon för att använda den själv. Dem flesta har också någon slags funktion som till exempel en liten reflex om du är ute när det är mörkt eller en inner ficka för att ha kreditkort i. Så skulle du vilja ha ett snyggt sportarmband? Kika in här på Lux-Case så kommer du hitta ett som passar dig perfekt. Du kan välja bland många snygga färger och mönster och bland annat material som är vattentäta.

LG K8 2017 Påsar & väskor

Vill du bära din LG K8 2017 i en smart och enkel väska? Iså fall kika in här på Lux-Case bland deras stora utbud för här kan du hitta massor av fina väskor att ha din telefon i. Här finns det bland annat massor av smarta väskor i ett flertal olika material som bland annat äkta läder och konstläder för att säga några exempel, dem har också smarta funktioner som magnetiska lås och bältes klämmor för att nämna några av funktionerna. Så vill du ha din LG K8 2017 fullt beskyddad i en unik och stilren väska, kika in här och införskaffa dig en idag!

LG K8 2017 Biltillbehör

Vad för tillbehör behöver du egentligen ha extra i din bil? Egentligen inget alls när du har en LG K8 2017 för vad kan man inte göra med en smartphone, i den har du exakt allt du behöver som bland annat GPS, samtal, musik och andra funktioner. Du behöver heller inta vara orolig över att du det blir svårt att ha båda händerna på ratten, att batteriet kommer ta slut eller att barnen eller passagerarna blir uttråkade, för kikar du in här på Lux-Case kommer du se att det finns det mesta av biltillbehör som behövs, till exempel finns det laddare att ha i bilen, kablar eller ett stativ eller hållare att fästa i bilen för att titta på GPS eller kanske slå på en film för barnen. Så här finns garanterat allting du behöver ha till din LG K8 2017 och allt kan du hitta i moderna färger, unika designer, modeller och märken så här kommer du med säkerhet hitta något som passar just dig perfekt.

LG K8 2017 Bilhållare

Nästan det ända tillbehöret du behöver ha i en bil är ju en GPS och varför köpa en dyr sådan när den redan finns en inbyggd i din LG K8 2017. Men du kanske tänker att du måste sitta och hålla i din telefon då, men du behöver du inte. Det ända du behöver göra är att investera en hållare att fästa i bilen så du kan ha din smartphone i den med GPSen igång så du kan köra säkert. Självklart kan du använda hållaren till mycket mer än så till exempel som att bara ha telefonen säkert fast spänd, ha på en film till barnen eller styra musiken därifrån samtidigt som du kör helt säkert med båda händerna på ratten och kan ha ögon på vägen. Titta in här hos Lux-Case och titta igenom deras bredda sortiment som har massor av unika bil hållare i många snygga färger, modeller och designer och skaffa dig en unik bil hållare idag!

LG K8 2017 Billaddare

Brukar ditt batteri ta slut ofta och snabbt eftersom du styr musik, streamar film till barnen eller använder din LG K8 2017 som GPS i bilen? Iså fall är det ju en smart ide att ha en laddare i bilen så du alltid kan ha batteri i din telefon eller om passagerarna skulle behöva ladda deras smartphone. Här på Lux-Case kan du finna massor av laddare i deras bredda sortiment med bil laddare så du alltid kommer ha batteri i din LG K8 2017. Så du slipper åka vilse för telefonen tagit slut på batteri och du inta kan använda din GPS eller att den plötsligt får slut på batteri så du inte kan styra din favorit musik eller streama film till barnen under en lång bil resa.

LG K8 2017 Stativ / hållare

Brukar du ofta se på film eller spela spel på din LG K8 2017 och har du inget stativ eller hållare? Varför inte skaffa ett stativ eller en hållare så du alltid kan ha din smartphone i en bekväm vinkel att kolla ifrån och samtidigt slippa hålla i den. Samt att du kan använda den till mycket annat med som bland annat att läsa ifrån, ta bild eller ställa den där när du laddar telefonen, det går även att använda till mycket mer än det med för att nämna några exemplar. Men en sak som är helt säker är att den alltid sitter där helt säkert och du slipper springa och leta efter den. Tittar du in här på Lux-Case har vi ett stort utbud med alla sorters stativ och hållare med unika designer som passar in i hemmet perfekt och dem finns även i snygga färger, modeller, märken och många av dem har justerbara vinklar så du kan få en bekväm vinkel som passar dig.

LG K8 2017 Laddare

Behöver du ha en ny laddare till din LG K8 2017 kika in här på Lux-Case för här finns ett av Sveriges största utbud av just laddare till LG K8 2017! Bland annat finns det ett flertal av olika laddare att välja i mellan i deras stora utbud med flera unika modeller, färger och olika designer, så här är det bara att börja leta efter det du söker till din LG K8 2017 för här kommer du garanterat hitta det.

LG K8 2017 Hörlurar

Brukar du lyssna på musik ofta och vill ha att ett par bra och bekväma hörlurar. För att finna det titta då in här på Lux-Case i deras bredda sortiment av massor med hörlurar till din LG K8 2017 här finns det hörlurar i många olika designer, modeller och färger bland annat. Ett flertal av modellerna har till exempel mikrofon och kontrollknappar också så du kan styra musik eller samtal från hörlurarna, här kan du även välja mellan hörlurar som är trådlösa via Bluetooth eller har en sladd. Eftersom vi har ett så stort utbud med hörlurar här så kommer du garanterat hitta ett par hörlurar som passar dig perfekt eftersom det finns massvis av olika att välja mellan.

LG K8 2017 Mini-högtalare

Behöver du byta ut din gamla högtalare eller har du ingen högtalare? Iså fall titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med minihögtalare till just LG K8 2017. Här finns det både högtalare med mikrofon och LED-ljus, vattentäta och även med Bluetooth anslutning så här kommer du garanterat finna en högtalare till din LG K8 2017 som passar just dig perfekt.

LG K8 2017 Tillbehör

Behöver du ha något nytt tillbehör tycker jag att du ska titta in här på Lux-case för här har vi massvis med unika och spännande tillbehör till din LG K8 2017 i deras stora sortiment, här kan du bland annat hitta powerbanks, Igloves och pekskärmspenna för att nämna några exempel. Om du mot förmodan inte skulle finna den produkt du letar efter är det inget stort problem alls, utan då gör du bara så här, du skickar ett enkelt meddelande till oss så ska vi titta och undersöka det så borde vi kunna få hem det så snart som möjligt.

LG K8 2017 Cykelhållare

Brukar du cykla till jobbet, skolan eller kanske på fritiden? Gör ett smart val och skaffa dig en enkel cykelhållare till din LG K8 2017 så kommer allt blir mycket lättare, bland annat så kommer du slippa rota upp telefonen ur byxfickan om du vill byta musik, du kan använda GPS på mobilen så du hittar rätt och samtidigt ha båda händerna på styret och du kan även se allt som händer på din telefon som notiser, SMS eller om någon ringer. Vill du införskaffa dig en cykelhållare idag så titta in här på Lux-Case så kommer du garanterat hitta en som passar dig perfekt i deras stora sortiment för här har dem hållare i snygga färger, unika designer och modeller att välja mellan. Så investera dig en cykelhållare idag och cykla enkelt och säkert.

LG K8 2017 Kablar

Behöver du ha en eller flera nya kablar? Här har vi allt från USB, HDMI, eller AUX kablar. Titta in på Lux-Case i deras bredda sortiment så kommer du garanterat finna det du behöver ha som till exempel laddare, USB, HDMI, och AUX kablar, sen finns även alla dem här kablarna i moderna färger och unika designer. Så kika in här och hitta den kabeln du behöver ha idag.

LG K8 2017 Power Banks

Använder du din LG K8 2017 mycket så att ta batteriet ofta tar slut på olämpliga platser, där det inte finns möjlighet att ladda telefonen? Om du investerar dig en powerbank behöver du inte vara orolig eftersom du alltid kan ha med dig den enkelt och ladda den när du vill, så kikar du in här på Lux-Case så kan du investera dig en smart powerbank här idag. För här har vi ett bredd sortiment med ett flertal olika powerbanks med unika designer, färger, modeller och funktioner, som bland annat powerbanks som är små och passar i fickan till större varianter som också är smidiga att ta med sig eller också powerbanks som du kan ladda upp en enhet i taget eller flera enheter samtidigt. Så titta in här idag och investera dig en smart powerbank idag som passar dig perfekt, då slipper du vara orolig över att batteriet kommer ta slut och att du inte kan ladda upp din