LG K8

LG K8
Att handla telefoner kan vara dyrt om man väljer att gå för de kraftfulla modellerna. Men det finns alltid alternativ att man får en liknande smartphone som dom dyra modellerna - och det är det som LG har gjort! I april 2016 kom LG med sin nya smartphone LG K8. Den har en 5-tum LCD-skärm med en upplösning på 720p och den har en pixeldensitet på 294 ppi. LG K8 i sig drivs av ett Mediatek chip och har en Quad-Core processor på 1,3 GHz som gör att den har den kraft den behöver. För att sedan göra det bättre har den ett internt minne på 8-16GB som kan utökas ytterligare med ett extra Micro SD-kort upp till 32GB. LG K8 har sedan en 8 MP kamera så att du kan ta en massa fina bilder, och inte nog med det så har den även en 5 MP selfie kamera så att du kan ta fina bilder på dig och dina vänner.

Nu kan du som äger en LG K8 handla skal, fodral och tillbehör för din telefon här på Lux-Case.se. Du kommer hitta massvis med skal och fodral till din enhet som kommer skydda den mot slag, stötar och repor, och du kommer också kunna handla en massa tillbehör för att göra det enklare för dig att använda din enhet. Gå in och handla dina skal, fodral och tillbehör för LG K8 idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG K8 - Skal

Att använda ett skal till sin smartphone har blivit allt mer av en trend. Nu vill man ha ett skydd till sin smartphone mer än att se hur sin telefon ser ut på baksidan. Här på Lux-Case.se kan du nu självklart handla skal till LG K8 som kommer se till så att din LG K8 alltid kommer vara hel och fin och fri från repor. Ett skal hjälper även till att skydda telefoner mot slag och stötar, så beroende på hur du tappar din telefon så kommer skalet ta den största delen av smällen. Du kommer kunna välja bland en mängd olika skal till LG K8, här på Lux-Case.se, allt mellan färger och mönster på skalen men också vad för material som skalet ska vara gjord av. Gå in och kolla bland våra många skal till LG K8 och köp ditt skal idag!

LG K8 - Fodral

Vi har även andra skydd här till LG K8 som kommer se till att din smartphone inte går sönder, som ett fodral. Med ett fodral till LG K8 kommer du kunna använda din telefon till så mycket mer än vad du gör idag. Våra fodral här på Lux-Case.se är utrustade med ett stativ som gör att du kan kolla på film och ha din smartphone stående utan att du behöver hålla i den, är väldigt praktiskt när man är flera som vill kolla. Även är våra fodral utrustade med ett kortfack där du kan förvara en del av dina viktigaste kort. Alla våra fodral kommer du se i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att utsmycka din smartphone och ge dess nya look. Som ett plus så är alla våra fodral gjorda av någon form av lädermaterial, så dom är otroligt sköna att hålla i och känns väldigt exklusiva att kolla på.

LG K8 - Tillbehör

Sist men inte minst så har du som LG K8 ägare, möjligheten att handla alla tillbehör till din LG K8 som du kan tänkas behöva för att få ut det mesta av ditt telefonanvändande. Du kommer kunna hitta allt från pennor till Powerbanks med en enorm kapacitet så att du kan ladda din enhet flera gånger om när du är ute på stan. Kör du mycket bil kan du handla alla biltillbehör för LG K8 så att du kan använda din telefon helt lagligt. Gå in och kolla vårt enorma sortiment av skal, fodral och tillbehör till LG K8 här på Lux-Case.se och handla allt du behöver idag!