LG L Bello

LG L Bello
Skal, fodral och tillbehör till LG L Bello. Om du inte redan har ett skal till din LG så kanske det är dags för ett? Har hittar du alla möjliga snygga, trevliga, användbara och roliga saker till just din mobil! Vi har ett av Sveriges största utbud av mobila tillbehör. Just nu har vi en kampanj, köp mer spara mer! Om du köper två produkter så for du 15 procent rabatt, och tre produkter ger dig 20 procent! Och så fortsätter det hela vägen upp till sex produkter vilket ger dig en rabatt på otroliga 35 procent! Så köp idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till LG L Bello

LG L Bello skal. . Här kan du hitta skal av alla de slag och former du kan tänka dig, finns i många material såsom aluminium, läder och TPU. Ett skal ger ett bra skydd till din mobil för ett lågt pris, skyddar mot repor och fungerar som stötdämpare om du skulle tappa din mobil, du behöver inte längre vara lika orolig för vanliga skador om du har ett högkvalitativt skal från Lux case på din mobil. Ett skal skyddar inte bara din mobil mot skador, det fungerar också förebyggande, det är mycket greppvänligt och minimera därför risken att du tappar din mobil! Om du beställer innan 17 så kommer vi att skicka din beställning redan samma dag så att du har ditt skal hos dig så fort som möjligt. Undrar du något så kan du alltid kontakta vår kundtjänst, klockan 10 till 16 på vardagar, allt skickas FRAKT FRITT!

Fodral påsar o väskor

Fodral till LG L Bello. Ett fodral ger ett mycket bra heltäckande skydd till din LG L Bello, ett fodral erbjuder ännu större skydd dill din mobil av vad ett skal gör medans den fortfarande erbjuder bra funktionalitet, våra skal är alla noggrant utvalda för deras höga kvalitet, vi har mycket låga priser, ett av Sveriges största utbud, vi har just nu ett erbjudande som kallas ”Köp mer , spara mer!”, detta innebär att du kan få ännu större rabatter an vad som finns listat på sidan, om du köper två varor får du 15 procents rabatt, tre varor ger dig 20 procent, fyra 25 procent, 5 30 procent och slutligen 6 varor ger dig den otroliga rabatten 35 procent av hela ditt köp! Om du köper redan idag kommer du ha varan hemma hos dig om en till tre dagar, och den skickas naturligtvis helt fraktfritt, så köp idag!

Tillbehör och gadgets

Allt annat roligt till LG L Bello. Hör finns en stor mängd av olika typer av varor, allt du inte hittade någon annanstans finns här, du kan skaffa till exempel en ”I spy Tank” för alla dina spion syften finns också i en bil modell, eller ett extra SD kort för mer minne finns också touch skärm pennor av olika modeller. Här på Lux case har vi valt ut ett antal olika varor som alla håller en hög kvalitet, om du köper idag kan du ta del av något av våra många erbjudanden, och vi bjuder såklart på hela fraktkostnaden!