LG L50

Skal, fodral och tillbehör till LG L50. Om du letar efter något till din mobil så har du nu kommit till rätt lilla hörn av internet, vi har ett av nordens största utbud av fodral, tillbehör och skal till din LG L50. Alla våra varor är av mycket hög kvalitet och är mycket prisvärda. Glöm sen inte att vi har 100 procents nöjdhetsgaranti, och om du har några frågor kan du kontakta vårt support team alla vardagar mellan och 16. Alla våra varor skickas naturligtvis hem till dig utan någon fraktkostnad som du behöver betala ur egen ficka. KÖP IDAG!

Skal till LG L50. Skal är ett av de bästa sätten att se till att du slipper dyra reparationskostnader. Vi har LG L50 skal i många olika färger, modeller och material. Kanske du vill har ett grönt TPU skal som kommer ge din mobil bra stöttålighet vid till exempel fall?
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till LG L50

LG L50 skal. Våra skal kommer i samma färger som LG L50s, plus alla färger inte har! Du kanske vill ha ett rosa silikonskal, eller ett blått plastskal, eller kanske något i lila? Varför inte ett rosa, genomskinligt, svart skal? För att inte tala om mångfärgade skal, eller mobilskal till LG L50 med ett snyggt mönster av något slag? Skal är mycket viktigt för att skydda din mobil från många olika skador som annars ofta hota att irritera dig, till exempel blir chansen att din skärm spricker mycket mindre om du sätter på ett TPU skal på din mobil. Här på Lux Case har vi nordens största utbud av mobil tillbehör, och de bästa priser du kommer att hitta har du här!

Fodral påsar & väskor

Fodral till LG L50. För din mobils skull bör du skaffa ett fodral som både ökar hållbarheten och ser snyggt ut! Vi på Lux Case har störst utbud på mobil fodral i hela norden! I vårt stora sortiment finns självklart exklusiva fodral och väskor även för LG L50 – med många mönster och olika unika designer likväl som mängder stilrena enfärgade skal. Passa på att köpa displayskydd för att slippa fula repor i skärmen samt minska slitage. Om du behöver en väska. Alltid garanterat lågt pris, och många bra erbjudanden! Står något inte rätt till? Kontakta vår kundservice. Våra leveranser går på 1-3 arbetsdagar och frakten är GRATIS! Om du beställer innan 5 på eftermiddagen så kommer din vara att skickas redan samma dag! Vi har även mängdrabatter, så att  du kan spara ännu mer pengar! Du kommer att kunna få allt från 15 till 35 procents rabatt genom att köpa fler än en vara. (2 ger 15, 3 ger 20, 4 ger 25, 5 ger 30, 6+ ger otroliga 35 %!)

Tillbehör och gadgets

Allt annat roligt till LG L50. Vi kan glädja dig med att vi erbjuder alla LG L50 tillbehör kostnadsfri frakt hela vägen hem till dig, så tveka inte på att beställa redan idag! Om några problem skulle uppstå så har vi ett proffsigt support-team redo att svara på dina frågor varje dag mellan 10:00 och 16:00, via email eller telefon. Vi har mängder av olika tillbehör till LG L50, så det är bara att välja och vraka bland alla hög kvalitets varor och med våra specialerbjudanden kommer du att kunna köpa all tillbehör till mycket förmånliga priser!