LG L80

Skal, fodral och tillbehör till LG L80. Liknar alla andra L-serie telefoner är LG L80 tänkt att vara en prisvärd enhet. Trots detta har en uppläsning på endast 480 x 800 bildpunkter med sin stora 5-tumsskärm. Vilket betyder en mycket låg ppi densitet på 187ppi. Hur som helst så kör Android 4.4 Kitkat och kommer med den nya Knack kodskärm upplåsnings funktion. LG L80 erbjuder också dubbla SIM-kapacitet, en dual-core 1,2 GHz processor, 1 GB RAM och 4 GB internminne. Vi har brett utbud av LG L80 skal, fodral och andra tillbehör i olika varianter. Här kan du hitta det mesta till av tillbehör till din LG L80. Fri Frakt!

Skal till LG L80. LG L80 skal har vi i olika färger och sorter. Under den här kategorin hittar du det mesta av LG L80 skal i mängder med färger som, svart, vitt, rosa, blå, orange, röd och mycket mer. Vi har även olika mönster som färgglada prickar. Det är inte allt förutom det har vi skal i olika material som i plats, silikon, TPU och metall. Du kommer definitiv att hitta din favorit skal här hos oss och om du gör det så kan du ta nytta av vårt gratis frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG L80 Skal

Inför Mobile World Congress 2014, meddelade LG sin Optimus L III och lyfter de första telefoner i lineup med L40, L70 och L90 i Techshow i februari. Idag LG Indonesien har lagt upp en annan mobilenhet till denna lineup med officiellt presentation av LG L80. LG L80 har en 5 MP kamera primär kamera som slog sig ihop med LRD-blixt och en VGA-shooter fram som hjälper till att göra videosamtal. Även telefonen har grundläggande kamera fotografering kapacitet, är en mid-ranger dessa siffror är tillfredsställande. Likaså L90 har L80 också en 2540 mAh batteri. Även om backup levereras av den här luren är okänd, tror man att ge tillräckligt med juice för att telefonen ska hålla i dag. Därför har vi valt ut det bästa av LG L80 skal och tillbehör för dig som letar efter skal till din LG L80. Vi har även olika material beroende på vad som passar dig bäst som, plats, silikon, TPU eller metall och mycket mer. Hos oss kan du köpa skal till LG L80 och få fri frakt hem till din brevlåda.

LG L80 Fodral

LG L80 5 tums WVGA IPS-skärm som bär en upplösning på 480 x 800 pixlar, vilket återigen är för lågt för en 5-tums telefon. Men kommer IPS-panel ger exceptionella betraktningsvinklar och leverera god färgåtergivning. För att hålla kontakten, LG L80 rymmer en massa anslutningsmöjligheter funktioner som Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 3G och GPS. Som andra telefoner i lineup, är till och med L80 baserad på Android v4.4 KitKat toppad med Optimus UI. Självklart kommer mobilen inkluderar LG exklusiva programfunktioner så som Knock kod. Dessutom har Nimbuzz meddelande applikation uppbundna med företaget att erbjuda 100 minuter av gratis internationella samtal till alla USA-baserade nummer från L-serien III-telefoner. Med detta vill vi erbjuda det bästa av yttreskydd för din smartphone. Vi har bland annat LG L80 fodral och andra tillbehör som du kan både ha som accessoar eller skydd till din LG L80 från små repor och annat smuts. Lux-case har ett brett sortiment av fodral till LG L80 i alla möjliga varianter. Hitta din favorit idag!                                                                                                                                          

LG L80 Tillbehör

Sveriges största utbud av mobiltillbehör! Vi på Lux-case.se har över 25000 skal, stativ, skydd och tillbehör till LG L80. Vi har accessoarer för varenda enhet som någonsin gjorts. Alla produkter som finns på sidan är tillgängliga att beställa! Ta chansen och hitta LG L80 tillbehör som passar din och din mobil idag!